Kohdepäällikkö

Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 2.3.2018 Hae viimeistään 16.3.2018

Swecon rakennuttamis- ja projektinjohtopalveluiden asiantuntijat toimivat infra-, talo- ja teollisuustoimialoilla sekä terveydenhuoltosektorilla. Suurimpia käynnissä olevia hankkeitamme ovat mm. Länsimetro, Helsingin ratapihan muutostyöt sekä Kainuun Uusi Sairaala -allianssi. Sweco on Suomen johtava rakennuttamis- ja projektinjohtopalveluiden tarjoaja.

 Haemme Länsimetro- hankkeeseen (Espoo)

Kohdepäällikköä
(Project manager)

 Sweco PM etsii kohdepäällikköä moniulotteiseen Länsimetro-hankkeeseen. Olet rakennuttamisen nouseva tähti tai kokenut konkari. Sinulla on kuitenkin kokemusta talorakennushankkeiden projektipäällikön tehtävistä. Tulet työllistymään Länsimetron kakkosvaiheeseen Matinkylästä Kivenlahteen.

Tässä roolissa vastaat Kaitaan metroaseman rakennuttamisesta yhdessä muun eri tekniikka-alan asiantuntijoista koostuvan kohdeorganisaation kanssa. Toimit koko kohteen toteutuksesta ja tilaajaroolista vastaavan rakennuttajapäällikön aisaparina vastaten kohteen rakennuttamisesta. Huolehdit osaltasi, että kohde valmistuu asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja on toimiva osa koko hanketta.

Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden saada ainutlaatuista kokemusta metron rakentamisesta ja ison kohteen rakennuttamisesta. Työskentelytyyliltäsi olet tarkka ja jämäkkä ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Sinulta odotamme:

  • Soveltuvaa rakennusalan koulutusta
  • Kokemusta talonrakennushankkeiden projektipäällikön tehtävistä
  • Ulospäinsuuntautuneisuutta ja innokasta asennetta
  • Erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
  • Hyviä MS Office-taitoja

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaakko Naamanka, puh. 0400 421143, jaakko.naamanka@sweco.fi, tavoitettavissa parhaiten arkisin klo 16-17.

Hakuaika päättyy 16.3.2018. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa www.sweco.fi/tyopaikat. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi