Kokenut talotekniikkapäällikkö Lippulaiva-hankkeeseen

Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 15.8.2017 Hae viimeistään 10.9.2017

”Hanke, jollaista ei joka päivä tule vastaan”

Rakennamme Espoonlahteen hybridikeskus Lippulaivan, jonne rakennamme 63 000 brm2 suuruisen kauppakeskuksen lisäksi metroaseman, linja-autoaseman, maanalaisen pysäköintihallin, kaupunkilaisten palvelutiloja ja yli 500 asuntoa. Parhaillaan teemme kohteessa rakentamista valmistelevia töitä.

Nyt haemme kokenutta talotekniikkapäällikköä vastaamaan kokonaisvaltaisesti Lippulaiva-projektin talotekniikasta: kustannuksista, laadusta ja aikataulusta. Työpisteesi sijaitsee työmaalla Espoonlahdessa ja alaisuudessasi työskentelevät mm. sähkö- ja LVI-projektipäällikkö.

Oletko etsimämme konkari?

Olet jo hankkinut kannuksesi ”muissa savotoissa” ja tiedät taloteknisen ammattitaitosi ja turnauskestävyytesi riittävän suureen ja vaativaan hankkeeseen. Työkokemuksesi voi olla esimerkiksi talotekniikkaurakoinnista tai vaikkapa teollisuuden parista. Haluat edelleen haastaa itseäsi, oppia myös uutta ja sinun on mahdollista sitoutua yli kolmivuotiseen projektiimme.

Työtehtäväsi on monipuolinen ja sinua ympäröi mukava porukka, josta saat tarvittaessa hyvän taustatuen työhösi. Tulet huomaamaan, ettemme ole perinteinen rakennusliike ja sinulla on todellinen mahdollisuus vaikuttaa tekemiseemme.

Kattavien luontoisetujen ohella palkkaukseen kuuluu peruspalkan lisäksi merkittävä tulospalkkausosa, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi. Työsuhde on vakituinen ja alkaa heti kun sinulla on sopiva hetki aloittaa meillä.

Ok, haluan kuulla lisää!

Jos saimme sinut kiinnostumaan, soita rohkeasti Pekalle p. 0400 936 650 tai Tanjalle p. 040 770 8710. Voit myös täyttää lyhyen hakemuslomakkeemme vapaamuotoisesti oheisen linkin kautta 10.9.2017 mennessä tai ottaa meihin yhteyden rekrychatilla. Lisääthän yhteystietojesi oheen myös palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä. Työllistämme yhteensä yli 1000 henkilöä ja vuoden 2016 liikevaihtomme oli 362 miljoonaa euroa. 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi