Korjauspalvelupäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 27.1.2020 Hae viimeistään 15.2.2020

Asiakasyrityksemme kasvaa ja tarvitsee osaavaa

KORJAUSPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävä on monipuolinen ja erittäin mielenkiintoinen. Yritys tarjoaa asiantuntija- huolto-, kunnossapito-, isännöinti -ja kuljetuspalveluita pääkaupunkiseudun asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille. Konserni työllistää 300 eri alojen ammattilaista.

Tehtävässäsi vastaat pääkaupunkiseudulla toteutettavien kiinteistökorjauspalveluiden toiminnan kasvattamisesta, asiakkuuksista ja tiimin käytännön johtamisesta. Hallitset korjausrakentamisen osa-alueet hyvin ja Sinulla on vahva kokemus projektien johtamisesta.

Toivomme Sinulta vähintään 5 vuoden kokemusta alan tehtävistä sekä laaja-alaista kokemusta ja osaamistaustaa muun muassa vesivahinkokorjauksista. Aktiivisella ja käytännönläheisellä otteella menestyt. Olet sosiaalisesti taitava ja asenteeltasi palveluhenkinen. Lisäksi osaat keskittyä olennaiseen, pitää kiinni aikatauluista ja budjeteista. Esimiehenä olet myös kiinnostunut ihmisistä ja heitä kannustavasta johtamisesta. Ihanteellinen koulutustausta on insinööri tai diplomi-insinööri.

Vakavarainen ja kasvuun panostava yhtiö tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen, mahdollisuuden henkilökohtaiseen bonukseen sekä muut hyvät edut. Yhtiön sisäistä kulttuuria ilmentävät sanat osaaminen, kannustaminen, kehittämiseen keskittyminen, vastuunkanto, joustavuus ja nykyaikaiset työkalut.

Soita ja kysy lisätietoja: Timo Nieminen, Target Headhunting Oy, 044 975 2087 / timo.nieminen@targetheadhunting.fi

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 15.2.2020 mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi/työpaikat

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi