Koulutuskoordinaattori

Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 18.8.2017 Hae viimeistään 31.8.2017

Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO tarjoaa rakennusalan aikuisopiskelijoille täydennys-, pätevöitymis- ja ammattitutkintoihin valmistavaa koulutusta, järjestää tutkintoja sekä harjoittaa rakennusalan palvelu-, neuvonta- ja kehitystoimintaa. RATEKO hakee

Koulutuskoordinaattoria

RATEKO hakee e-oppimiseen ja asiakaspalveluun erikoistunutta koulutuskoordinaattoria. Koulutuskoordinaattorin vastuualueita ovat mm. koulutussuunnitteluun osallistuminen, koulutusten käytännön organisointi ja toteutus, kouluttajayhteistyö, kurssimateriaaleista huolehtiminen, asiakaspalvelu, raportointi sekä myyntitehtävät toimien osana ammattitaitoista henkilökuntaamme. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytykset koordinaattorin tehtävään ovat
• rakennusalan tutkinto tai alan ja käsitteistön tuntemus
• datanomin tai ICT-alan tradenomin tutkinto tai muuten vahva osaaminen erilaisista
it-järjestelmistä
• kokemus e-oppimisjärjestelmistä ja niiden kehittämisestä
• kokemus vaativista asiakaspalvelutehtävistä

Tehtäviisi kuuluu toimia asiantuntijana ja tukena e-oppimiseen ja opiskelijahallintoon liittyvissä asioissa sekä RATEKO:n sisällä että asiakkaiden suuntaan. Tehtäviisi kuuluu järjestelmien ylläpidon lisäksi myös erilaisia opiskelijahallintoon liittyviä tehtäviä sekä e-oppimisratkaisujen kehittämistä.

RATEKO tarjoaa näköalapaikan rakennusteollisuuden osaamisen kehittämisen parissa ja mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen, vahvan asiantuntijaorganisaation tuen, vastuullisen ja itsenäisen tehtäväkentän, kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut sekä rennon työympäristön Helsingin keskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Heidi Husari, puh. 040 831 2829, ma tai pe klo 12-14.
Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.8.2017 osoitteeseen rekry@rakennusteollisuus.fi, otsikolla koulutuskoordinaattori.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO | www.rateko.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi