Kunnossapidon päällikkö

Päivämäärät Julkaistu 2.9.2019 Hae viimeistään 15.9.2019

 

Haemme Oulun lentoasemalle kunnossapitopäällikköä

Kunnossapitoyksikön tärkeimpänä tehtävänä on taata Suomen toiseksi vilkkaimmalla lentoasemalla lentoliikenteelle sujuvat ja turvalliset toimintaedellytykset. Kunnossapidon ammattilaiset toimivat jatkuvassa yhteistyössä niin lennonjohdon kuin muiden lentoasemalla toimivien tahojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kunnossapitopäällikönä vastaat yksikkösi toiminnasta ja kehittämisestä sekä vastuullesi nimettyjen projektien valmistelusta, vetämisestä ja seurannasta muilla Pohjois-Suomen lentoasemilla.

Sinulla on vähintään AMK-tasoinen koulutus. Lisäksi omaat vahvaa näyttöä ihmisten ja toimintojen johtamisesta sekä työkokemusta infrarakentamisesta ja kiinteistöjen ylläpidosta. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia, suunnittelemaan ja johtamaan operatiivista toimintaa sekä erilaisia hankkeita. Työssäsi raportoit lentoaseman päällikölle.

Tehtävässä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa, sillä osallistut tarvittaessa lentoaseman palo- ja pelastustehtäviin. Lisäksi tarvitset BC-ajokortin.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää tehokkuus- ja kustannusajattelua sekä analyyttistä, yhteistyökykyistä ja ratkaisuhakuista toimintatapaa. Kokemus resurssisuunnittelusta on eduksi ja tehtävässä tarvitaan erinomaisia IT-taitoja. Kansainvälisessä toimintaympäristössämme tarvitset tehtävässä sujuvaa englannin kielen taitoa.

Yhteistyötaidot sekä organisointi- ja päätöksentekokyky vaativissa ja joskus nopeastikin vaihtuvissa tilanteissa ovat vahvuuksiasi.

Tarjoamme sinulle haastavien ja vastuullisten tehtävien ohella mahdollisuuden kouluttautumiseen ja kehittymiseen ainutlaatuisessa työskentely-ympäristössämme, hyvät työsuhde-edut sekä ammattitaitoiset työkaverit.

Meillä jokainen työntekijä on arvostettu ammattilainen osana hyvien asioiden ketjua.

HAKEMINEN

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa lentoasemapäällikkö Liisa Sallinen 26.8 – 6.9. klo 1200-1300, p. 020 708 7700. 

Hae tehtävää 15.9.2019 mennessä hakulomakkeella osoitteessa https://www.finavia.fi/fi/ura-finaviassa/tyopaikat. Liitä hakemukseen ansioluettelosi

Tietoa Oulun lentoasemasta löydät täältä

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi