Kustannusinsinööri

Päivämäärät Julkaistu 29.10.2018 Hae viimeistään 11.11.2018

HAEMME

kustannusinsinööriä Turun yksikköömme. Rakennusprojektimme ovat eri urakkamuodoilla toteutettavia uudiskohteita ja saneerauskohteita.

Kustannusinsinöörin työhön sisältyy erilaiset tarjousten laadintaan liittyvät tehtävät kuten kohteiden kustannuslaskenta valmiista suunnitelmista, luonnoskuvista laskettavien budjettihintojen määritys tai kustannus- ja määrälaskenta esimerkiksi KVR-urakkatarjousten yhteydessä sekä ennakkotarjouspyyntötehtävät. Lopullinen tehtävänkuvan laajuus riippuu valittavan henkilön kokemuksesta.

ODOTAMME SINULTA

tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja tehtävään riittävää kustannuslaskentakokemusta sekä asunto- että toimitilakohteista. Olet järjestelmällinen sekä yhteistyökykyinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

TARJOAMME

monia mahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. NCC arvostaa henkilöstönsä työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelee aktiivisesti sen puolesta.

Tutustu NCC:hen työnantajana https://www.ncc.fi/tule-toihin/

LISÄTIETOJA

tehtävästä antaa rakennuspäällikkömme Miia Järvelin, puh. 010 507 8760, miia.jarvelin@ncc.fi.

HAE tehtävää 11.11.2018 mennessä. Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi