Avoimet työpaikat Skanska Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Laskentainsinööri

Skanska Talonrakennus Oy hakee
laskentainsinööriä asuntorakentamisyksikköön Helsinkiin

Toimit osana Etelä-Suomen asuntorakentamisen yksikön tarjouslaskentatiimiä. Tehtäviisi kuuluvat asuntokohteiden määrälaskenta ja hinnoittelu. Perehdyt syvällisesti kohteen laskenta-asiakirjoihin. Omaksut ja tunnistat laskettavan kohteen keskeiset asiat, erityisvaatimukset sekä riskit. Tuotat määräluetteloita, kustannusarvioita, laskentamuistioita ja riskianalyysejä tuotannon tarpeisiin. Annamme tarvittavan koulutuksen tehtäviin, jotka määräytyvät oman osaamisen ja työssä kehittymisen mukaan.

Arvostamme
– rakennusalan koulutusta
– rakennusalan työkokemusta
– suomen kielen kirjallista taitoa
– numerotarkkuutta ja huolellisuutta
– oma-aloitteisuutta ja vastuuntuntoisuutta
– hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
– MS-Excel ja pdf-ohjelmien hallintaa.

Tarjoamme liiketoiminnan näköalapaikalla vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työskentelyvälineet ja muiden ammattilaisten tuki.

Hae töihin meille
Lähetä hakemuksesi 16.10.2017 mennessä osoitteessa www.skanska.fi/rekry. Liitä hakemukseen ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Lisätietoja tehtävästä antavat laskentapäällikkö Jari Laitinen, p. 050 593 5169, laskentapäällikkö Ilkka Vainiola p. 050 525 7766 ja laskentapäällikkö Atte Rantakallio, p. 040 522 7199.

Skanska

Skanska on yksi maailman johtavista rakennus- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä. Olemme rakentamassa parempaa yhteiskuntaa ja monia aikamme kiinnostavimpia projekteja sekä Suomessa että maailmalla.

Skanskan palveluksessa on noin 43 000 henkilöä valituilla kotimarkkina-alueilla Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Toimintamme Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen.

www.skanska.fi/avoimet-tyopaikat

Skanska - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia