Lead buyer

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 10.6.2020 Hae viimeistään 29.6.2020

Haluatko merkityksellisen työn ja vaikutusmahdollisuuden valtakunnan ykköshankkeissa? Tule meille vahvistamaan runkorakenteiden hankintatiimiämme.

Lead buyerina toimit asiantuntijana runkohankinnassa. Vastaat osaltasi toimittajaverkoston sekä runkokategorian hankintojen kehittämisestä hyödyntäen NCC:n hankintavolyymia ja osaamista. Tehtävässäsi Lead buyerina pääset vaikuttamaan mm. merkittävissä toimitila-, asunto-, ja korjausrakentamisen hankkeissa suunnittelusta aina projektin toteutukseen asti, ja toimimaan merkittävänä linkkinä eri sisäisten ja ulkoisen sidosryhmien välillä.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla:
  • Käytännön kokemusta työskentelystä runkorakentamisen tai -materiaalien parissa (esim. myynnissä, tuotannossa, suunnittelijana tai työmaalla)
  • Betoni-, puu-, ja/tai teräsrakenteiden tuntemus
  • Kyky tulkita sopimuksia sekä ymmärrys eri urakkamuodoista ja niihin liittyvistä vastuista ja velvollisuuksista
  • Toimittajakentän tuntemus sekä valmius arvioida toimittajia analyyttisesti
  • Rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus tai muu soveltuva koulutus

Toivomme lisäksi, että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä tuloshakuinen ote työhön. Oikeanlaisella asenteella ja oppimishalulla menestyt tehtävässä varmasti, ja opastamme sinut tarvittaessa hankintatyön saloihin. Saat ympärillesi ammattitaitoisen ja yhteen hiileen puhaltavan tiimin.

NCC:n hankintaorganisaatiossa pääset työskentelemään läheisesti monipuolisten hankkeiden parissa asuntorakentamisesta erikoisrakentamiseen ja varmistat osaltasi optimaaliset hankinnan toimintatavat. Toimitilarakentamisen, asuntorakentamisen, korjausrakentamisen ja erikoisrakentamisen toimialamme kehittävät kouluja, sairaaloita, teitä, siltoja, asuntoja, toimistoja ja paljon muuta. Työnantajana NCC tarjoaa suuren konsernin vakauden sekä kattavat työsuhde-edut, kuten Kunnonrakentajat -hyvinvointiverkoston. Pääkaupunkiseudun ytimessä Ruskeasuolla sijaitsevalla toimistollamme on ilmainen, lämmitetty parkkihalli ja myös hyvät julkiset kulkuyhteydet joka suuntaan.

Tutustu NCC:hen, projekteihimme ja tuleviin työkavereihisi blogissamme blog.ncc.fi sekä urasivuillamme ncc.fi/tule-toihin.

Kerro meille osaamisestasi ja hae paikkaa 29.6. mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja tehtävässä aloitus on mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa runkokategorian hankintapäällikkö Ritva Toivakainen, +358 40 844 3293.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi