Avoimet työpaikat Tampere, Vantaa, Jyväskylä, Kuopio, Oulu Julkaistu Haku päättyy

Liikennesuunnittelija, tiesuunnittelun ryhmäpäällikkö, ratasuunnittelija, konsultti, siltasuunnittelija tai geosuunnittelija – Liity joukkoomme luomaan toimivampaa maailmaa!

Destian Asiantuntijapalvelut työllistää yli 130 suunnittelijaa ja on yksi Suomen suurimpia infrasuunnitteluun keskittyneitä suunnitteluorganisaatioita. Destia on ainoa toimija Suomessa, joka toteuttaa infraan liittyvät palvelut suunnittelusta rakentamiseen asti. Lupaamme asiakkaallemme järkevät ja kustannustehokkaat ratkaisut, digitaalista edelläkävijyyttä ja erinomaiset osaajat.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän infra-alan näköalapaikalla, missä pääset hyödyntämään alan kehittyneimpiä työmenetelmiä. Tarjoamme erinomaiset urakehitysmahdollisuudet, monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.

Liity joukkoomme toteuttamaan toimivampaa maailmaa!

 

Liikennesuunnittelija  (Tampere, Vantaa)

Liikennesuunnittelun ammattilaisena pääset monipuolisiin suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin.  Voit toimia työkokemuksestasi riippuen myös projektipäällikkönä. Tehtävän tarkempi sisältö määräytyy osaamisesi ja työkokemuksesi perusteella.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Arto Ruotsalainen, puh. 050 3570 744 tai arto.ruotsalainen@destia.fi

 

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö  ( Jyväskylä)

Tiesuunnittelun ryhmäpäällikkönä vastaat ryhmäsi tuloksesta, ja esimiestyöstä ja/tai projektipäällikön tehtävässä vastaat tiesuunnitteluprojektien tarjousten laadinnasta ja laadukkaasta toteutuksesta. Lisäksi mahdollisesti vastaat erikseen sovittavien asiakkuuksien hoidosta. Työtehtävät määräytyvät työkokemuksesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Pekka Karhinen, puh.  040 5576170 tai pekka.karhinen@destia.fi

 

Ratasuunnittelija (Vantaa, Tampere)

Rautatiesuunnittelun ammattilaisena suunnittelet erilaisia väylähankekokonaisuuksia ja tunnet rautatiealan eri suunnitteluvaiheet. Suunnittelussa otamme huomioon radan koko elinkaaren. Tehtävässä osallistut erilaisiin rautateihin liittyviin suunnitteluprojekteihin kokemuksesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa ratasuunnittelun ryhmäpäällikkö Max Lagerström, puh. 050 5390 684.

 

Konsultti, kestävä ja turvallinen liikkuminen (Tampere, Vantaa)

Konsulttina tuot vahvistusta liikenneturvallisuuden ja kestävän liikkumisen tehtäviin. Projektitehtävät liittyvät liikenneympäristön suunnitteluun, asiakkaiden eri vastuualueiden konsultointitehtäviin, monipuolisiin analyyseihin ja paikkatiedon hyödyntämiseen. Voit toimia työkokemuksestasi riippuen myös projektipäällikkönä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Arto Ruotsalainen, puh. 050 3570 744 tai arto.ruotsalainen@destia.fi

 

Siltasuunnittelija ja siltojen korjaussuunnittelija (Tampere, Vantaa)

Siltasuunnittelijan tehtävä sisältää uudissiltasuunnittelua siltojen yleissuunnittelusta rakennussuunnitteluun. Lisäksi tehtävään kuuluu muiden infra teräsbetonirakenteiden suunnittelua. Tehtävän tarkempi sisältö määrittyy osaamisesi mukaan.

Siltojen korjaussuunnittelijan tehtävä sisältää infra-/taitorakenteiden korjaussuunnittelua ja siltojen kantavuuslaskentaa sekä taitorakenteiden tarkastuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Pekka Koivula, puh. 040 7420470, pekka.koivula@destia.fi

 

Geosuunnittelija (Tampere, Kuopio, Vantaa, Oulu)

Geosuunnittelijan tehtävä sisältää monipuolisia  asiantuntijatehtäviä sekä infra- että talogeotekniikan alalta. Suunnittelutehtävät kattavat suunnittelun kaikki vaiheet aina esisuunnittelusta toteutussuunnitteluun ja työmaapalveluun. Tehtävän tarkempi laajuus määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Pekka Koivula, puh. 040 7420470 tai pekka.koivula@destia.fi

 

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Kunnallistekniikan suunnittelijana toimit osana Vantaan toimiston katu- ja aluesuunnitteluryhmää pääkaupunkiseudun katusuunnittelu- ja rakennussuunnitteluhankkeissa sekä erillisissä vesihuollon yleis- ja rakennussuunnitteluhankkeissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Sami Laakso, puh. 050 3527446 tai sami.laakso@destia.fi

 

Lue lisää tehtävistä ja hae tositoimijaksi 15.4. mennessä osoitteessa www.destia.fi/rekry

Rakennuslehden pääuutisia