Avoimet työpaikat YIT Koko Suomi Julkaistu Haku päättyy

Löydä sinun mukanasi kehittyvä työ ja ura meiltä

YIT tarjoaa monipuolisia rakennusalan työpaikkoja ja pitkiä uria.
Löydä sinun mukanasi kehittyvä työ ja ura meiltä. Tarjoamme monipuolisia työpaikkoja rakennusalan tekijöille ja asiantuntijoille sekä liiketoiminnan mahdollistajille ja kehittäjille.
Avoimella hakemuksella ilmaiset kiinnostuksesi YIT:llä avautuviin työmahdollisuuksiin.
Avoimella hakemuksella ilmaiset kiinnostuksesi YIT:llä avautuviin työmahdollisuuksiin.
Työskentelet kunnossapidon palvelukeskuksemme PANUn päällikkötason esimiestehtävissä, ja johdat mahdollisuuksien mukaan myös kunnossapidon alueurakoita.
Tule kanssamme rakentamaan Kuopion uutta monipuolista liikunta- ja tapahtumakeskus Kuntolaaksoa.
Vastaat asuntotuotannossamme toteutettavista vastuukorjauksista työkokemuksesi mukaisesti.
Työskentelet asuntorakentamisen monipuolisissa kohteissa työmaan turvallisesta ja laadukkaasta toteutuksesta huolehtien.
Etsimme porukkaamme asuntorakentamisen taitajia rakentamaan uusia YIT Koteja pääkaupunkiseudulle.
Haemme Triplan talotekniikkatiimiin vahvistusta huolehtimaan LVI-urakoiden teknisestä, ajallisesta ja taloudellisesta valvonnasta osana tiimiä.

YIT

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018. www.yit.fi.

YIT - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia