Avoimet työpaikat YIT Koko Suomi Julkaistu Haku päättyy

Löydä sinun mukanasi kehittyvä työ ja ura meiltä

YIT tarjoaa monipuolisia rakennusalan työpaikkoja ja pitkiä uria.
Löydä sinun mukanasi kehittyvä työ ja ura meiltä. Tarjoamme monipuolisia työpaikkoja rakennusalan tekijöille ja asiantuntijoille sekä liiketoiminnan mahdollistajille ja kehittäjille.
Avoimella hakemuksella ilmaiset kiinnostuksesi YIT:llä avautuviin työmahdollisuuksiin.
Avoimella hakemuksella ilmaiset kiinnostuksesi YIT:llä avautuviin työmahdollisuuksiin.
Työskentelet kunnossapidon palvelukeskuksemme PANUn päällikkötason esimiestehtävissä, ja johdat mahdollisuuksien mukaan myös kunnossapidon alueurakoita.
Tule kanssamme rakentamaan Kuopion uutta monipuolista liikunta- ja tapahtumakeskus Kuntolaaksoa.
Vastaat asuntotuotannossamme toteutettavista vastuukorjauksista työkokemuksesi mukaisesti.
Työskentelet asuntorakentamisen monipuolisissa kohteissa työmaan turvallisesta ja laadukkaasta toteutuksesta huolehtien.
Etsimme porukkaamme asuntorakentamisen taitajia rakentamaan uusia YIT Koteja pääkaupunkiseudulle.
Haemme Triplan talotekniikkatiimiin vahvistusta huolehtimaan LVI-urakoiden teknisestä, ajallisesta ja taloudellisesta valvonnasta osana tiimiä.

YIT

YIT on rakennusalan yritys, jossa asioita on totuttu tekemään. Meillä ei keskitytä luomaan hierarkioita, vaan laatua. Satsaamme avoimuuteen, yhteistyöhön ja rehellisyyteen. Sellaisella asenteella mennään eteenpäin, työt valmistuvat, ihmiset ovat tyytyväisiä ja vaihtoehtoja urapolun askelmiksi piisaa. Visiomme on olla askeleen edellä – asiakkaistamme, yhteistyökumppaneistamme ja henkilöstöstämme välittäen. Luomme parempaa elinympäristöä lähes 6 000 henkilön voimin seitsemässä maassa. www.yit.fi.

YIT - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia