Avoimet työpaikat Nevera Oy Julkaistu Haku päättyy

LVI-alan ammattilainen

Nevera on kiinteistötekniikan moniosaaja ja iloisen asiakaspalvelun ammattilainen. Neverassa vallitsee kiinteistötekniikan uusi aika. Asiakkaitamme ovat teollisuuden ja julkisen sektorin toimijat, kiinteistönomistajat ja -käyttäjät, rakennusliikkeet ja rakennuttajat sekä kiinteistömanagerit. Kiinteistöjen hyvinvointi nousee entistä tärkeämpään rooliin, koska sillä on suora yhteys ihmisten hyvinvointiin. Nevera tarjoaa turvalliset ja terveelliset talotekniset ratkaisut moneen tarpeeseen. Kasvuhalustamme johtuen haemme Sinua

LVI-alan ammattilainen

Kannuksesi olet jo ehtinyt ansaita käytännön työelämässä, esimerkiksi LVI-suunnittelijana tai -projektipäällikkönä, tai kylmä-, ja kaasualoilta. Edukseksi katsotaan alaan liittyvät mahdolliset pätevyydet. Ammattiylpeys ja terve halu olla asiakkaiden luottamuksen arvoinen, merkitsevät myös sinulle paljon.

Projektiluonteista työtäsi ohjaavat oma-aloitteisuus, jämäkkyys, tavoitteellisuus ja tuloksellisuus. Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa on myös sinulle luontaista. Lopullinen tehtäväkenttä rakentuu osaamisesi perusteella. Sinulla tulee olemaan myös mahdollisuus yrityksemme kasvun kautta laajempiin tehtäväkokonaisuuksiin.

Neveralla töitä paiskii huumorintajuinen porukka. Meistä on mukava lähteä töihin, ja toivomme, että se näkyy myös asiakkaalle. Hommat hoidetaan huolella, mutta ei haittaa, jos samalla saamme hymyn asiakkaan huulille. Jos sinulla on asenne kohdillaan ja kiinteistötekniikka hyppysissäsi, tule ihmeessä meille töihin.

Tiedusteluihin vastaa Harri Jyrkiäinen Jenico Oy:stä 0400 592 508.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 19.11.2017 mennessä:
harri.jyrkiainen@jenico.fi

www.nevera.fi

Rakennuslehden pääuutisia