Avoimet työpaikat Virolahden Kunta Vironlahti Julkaistu Haku päättyy

LVI-insinööriä

Virolahden kunnan tekninen toimi hakee virkaan LVI-insinööriä. Virka on uusi, ja se täytetään 1.10.2017 alkaen. Kelpoisuusehtona on LVI-, rakennus-, automaatio-, sähkö-, energia- tai kiinteistönhoidon opisto- tai teknikkotasoinen tutkinto. Työkokemusta tulee olla vähintään
2 vuotta.

Toimialueena on Kaakon kaksikon (Virolahden ja Miehikkälän kunnat) alue; työpiste on Virolahdella. LVI-insinööri on kiinteistöjen kunnossapidon vastuuhenkilö, jonka tehtäviin kuuluu mm. energiatalouden kehittäminen, rakennusautomaation käyttö, kiinteistönhoidon suunnittelu, huoltokirjaohjelman käyttö sekä LVIA-asiantuntemus vuosikorjaustöissä. Lisäksi LVI-insinööri avustaa rakennusvalvontaa LVI-suunnitelmien ja -toteutusten valvonnassa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virkaehtosopimuksen mukaisesti.  Tehtävien hoito edellyttää oman auton käyttöä. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valinnassa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen pyydetään toimittamaan 14.8.2017 klo 10 mennessä Virolahden tekniselle lautakunnalle osoitteeseen Opintie 2, 49900 VIROLAHTI.

Lisätietoja antavat:
tekninen johtaja  Markku Uski  050 389 2150
tilapalvelupäällikkö  Heikki Rongas  040 710 7296

Tekninen lautakunta

Rakennuslehden pääuutisia