LVI-insinööriä

Virolahden Kunta
Sijainti Vironlahti
Päivämäärät Julkaistu 14.7.2017 Hae viimeistään 14.8.2017

Virolahden kunnan tekninen toimi hakee virkaan LVI-insinööriä. Virka on uusi, ja se täytetään 1.10.2017 alkaen. Kelpoisuusehtona on LVI-, rakennus-, automaatio-, sähkö-, energia- tai kiinteistönhoidon opisto- tai teknikkotasoinen tutkinto. Työkokemusta tulee olla vähintään
2 vuotta.

Toimialueena on Kaakon kaksikon (Virolahden ja Miehikkälän kunnat) alue; työpiste on Virolahdella. LVI-insinööri on kiinteistöjen kunnossapidon vastuuhenkilö, jonka tehtäviin kuuluu mm. energiatalouden kehittäminen, rakennusautomaation käyttö, kiinteistönhoidon suunnittelu, huoltokirjaohjelman käyttö sekä LVIA-asiantuntemus vuosikorjaustöissä. Lisäksi LVI-insinööri avustaa rakennusvalvontaa LVI-suunnitelmien ja -toteutusten valvonnassa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virkaehtosopimuksen mukaisesti.  Tehtävien hoito edellyttää oman auton käyttöä. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valinnassa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen pyydetään toimittamaan 14.8.2017 klo 10 mennessä Virolahden tekniselle lautakunnalle osoitteeseen Opintie 2, 49900 VIROLAHTI.

Lisätietoja antavat:
tekninen johtaja  Markku Uski  050 389 2150
tilapalvelupäällikkö  Heikki Rongas  040 710 7296

Tekninen lautakunta

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi