LVIA-asiantuntija

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 8.8.2017 Hae viimeistään 29.8.2017

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy on Etelä-Suomessa toimiva rakennuttajatoimisto. Palveluksessamme työskentelee noin 60 rakennuttamisen ammattilaista. Liiketoimintamme ydinalueet ovat rakennuttaminen, hankkeen johtaminen, työmaavalvonta ja turvallisuuskoordinointi.

Haluaisitko työskennellä rakentamisen näköalapaikalla? Haemme kokenutta teknikkoa tai insinööriä toimimaan hankkeissamme LVIA-asiantuntijana. Työskentelet osana hanketiimiä, johon kuuluu osaavia kollegoita kukin omalta osaamisalueeltaan. LVIA-asiantuntijana johdat ja ohjaat suunnittelua, sekä valvot ja dokumentoit sopimuksenmukaista työn toteutusta.

Yrityksemme toteuttaa rakennushankkeita tilaajan lukuun ja vastaa hankkeen laadullisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä. Hankkeemme ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia korjaus- ja uudisrakentamisen kohteita.

Edellytämme sitoutunutta ja itsenäistä otetta työtehtäviin. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot sekä kyky käyttää tietotekniikkaa hyväksi työssäsi. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä. Suomen kielen taito ja ajokortti ovat välttämättömiä.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit ja rakentamisen näköalapaikan. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat. Modernit toimitilamme sijaitsevat Käpylässä.

Lisätietoja: Toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen puh 044 7799202.  Hakemukset palkkatoivomuksineen heti tai viimeistään 29.8.2017 osoitteeseen vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi