Maarakentamisen projektipäällikkö

Lehto Group Oyj
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 8.5.2017 Hae viimeistään 21.5.2017

Maarakentamisen projektipäällikkö Lippulaiva-projektiin

Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä. Työllistämme yhteensä noin 750 henkilöä ja vuoden 2016 liikevaihtomme oli 362 miljoonaa euroa. Rakennusliike Lehto Oy on osa Lehto-konsernia.

Nyt haemme maarakentamisen projektipäällikköä Espoon Lippulaivaan!

Lippulaiva on hybridikeskus Espoonlahdessa, jonne rakennamme 63 000 brm2:n suuruisen kauppakeskuksen lisäksi metroaseman, linja-autoaseman, maanalaisen pysäköintihallin, kaupunkilaisten palvelutiloja ja yli 500 asuntoa.

Vastaat maarakennusurakoitsijan töiden valvonnasta sekä vastaat kohteen maarakennuksen kustannuksista. Osallistut suunnittelunohjaukseen sekä sidosryhmätyöskentelyyn. Työskentelet maarakennuspäällikön alaisuudessa ja yhteistyössä työmaapäällikön, projektipäällikön sekä suunnittelujohtajan kanssa.

Jotakin sinusta?

Tyyppinä olet ennakkoluuloton rakentaja, joka haluaa kehittää ja tehostaa alan perinteisiä toimintatapoja. Kaipaat ehkä jotakin uutta potkua työpäiviisi – tai vaikuttavan referenssin työurallesi! Sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja haluat omalla osaamisellasi olla edistämässä hankkeen läpivientiä.

Lisäksi tehtävä edellyttää
– rakennusmestarin tai -insinöörin koulutusta
– vähintään 3 vuotta kokemusta maarakentamisen parista
– sujuvaa tietotekniikan osaamista
– erinomaisia vuorovaikutustaitoja

Miksi meille?

Meillä pääset kehittämään osaamistasi ainutlaatuisen suurhankkeen parissa. Sinulla on myös mahdollisuus muotoilla omaa työtehtävääsi kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Toivommekin sinulta itsenäistä työotetta ja oma-aloitteisuutta. Palkkaukseen kuuluu peruspalkan lisäksi tulospalkkausosa, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi. Kattavista luontoiseduistamme voit lukea lisää osoitteessa lehto.fi/meille-toihin.

Työpisteesi sijaitsee työmaalla Espoonlahdessa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Joko innostuit?

Jos saimme sinut kiinnostumaan, hae tehtävään 21.5.2017 mennessä oheisen linkin kautta tai ota suoraan yhteyttä Matti Huttuseen. Kerro meille itsestäsi ja projekteistasi, liitä mukaan CV sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa maarakennuspäällikkö Matti Huttunen, p. 040 771 1090, matti.huttunen@lehto.fi.

Hakuaika alkaa: 27.4.2017
Hakuaika päättyy: 21.5.2017

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi