Murskaamotyöntekijä

Sijainti Tuusula
Päivämäärät Julkaistu 26.11.2018 Hae viimeistään 9.12.2018

Seepsula Oy on Suomen johtava kiviainesten toimittaja ja asiantuntija. Tarjoamme yrityksille ja yksityishenkilöille ajantasaista tietoa ja toimitamme tarvittavat kiviainekset nopeasti ja helposti. Seepsula on täysin kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys, jonka tärkeimpiin arvoihin lukeutuvat niin vastuullisuus, asiakaspalvelu kuin jatkuva kehittyminen.

Tarjoamme asiakkaillemme laajimman ja laadukkaimman tuotevalikoiman sekä parhaan palvelun.

Nyt etsimme kiviainestehtaalle huipputiimiimme murskausalan ammattilaista vakituiseen työtehtävään. Työtehtäviin kuuluu kiviainestehtaan huolto- ja kunnossapitotyöt sekä murskausprosessin valvonta. Työ tehdään Seepsula Oy:n Senkkerin kiviainestehtaalla pääkaupunkiseudun tuntumassa Vantaan ja Tuusulan rajalla kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja ensiluokkaiset työolosuhteet tiiviissä yhteisössä, mahdollisuuden työnkuvan ja tehtaan toiminnan kehittämiseen, sekä kattavat työsuhde-edut.

Odotamme sinulta innostunutta ja motivoitunutta otetta työhön ja sen kehittämiseen, tarkkuutta ja voimassaolevaa ajokorttia. Kokemus kiviainesalasta, murskausprosessista, pyöräkoneen käytöstä ja metalli- sekä hitsaustöistä katsotaan eduksi.

Lähetä CV ja hakemuskirje osoitteeseen rekrytointi@seepsula.fi mahdollisimman pian, täytämme paikan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä!

Lisätietoja:

Timo Pyykkinen, tuotanto- ja kehitysjohtaja timo.pyykkinen@seepsula.fi  040 578 0659

Jussi Hulkkonen, työmaapäällikkö jussi.hulkkonen@seepsula.fi  050 323 3631

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi