Myyntipäällikkö

Profin Oy
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 7.4.2017 Hae viimeistään 18.4.2017

Profin Oy on vahvassa kasvussa oleva pohjoissuomalainen perheyritys, jonka päätuotteita ovat Profin® lasiliukuseinät ja ikkunat. Yritys omistaa myös Sydänpuu® Ikkunat ja Ovet Oy:n. Kotimaassa olemme markkinoiden johtava lasiliukuseinien toimittaja sekä pientalokohteissa että kerrostalorakentamisessa. Kotimaan lisäksi tärkeimpiä markkina-alueitamme ovat Japani, Venäjä ja Pohjoismaat. Konsernimme liikevaihto on tällä hetkellä 12 miljoonaa euroa ja palveluksessamme työskentelee noin 70 henkilöä. Lisätietoja yrityksestä www.profin.fi

Kasvustrategiamme toteuttamiseksi haemme vahvistusta yritykseen.

Etsimme nyt joukkoomme
MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ, rakennusliiketoiminta
Toimipaikka Vantaa

Vastaat Profin lasiliukuseinien ja 5in1 rakennusjärjestelmän myyntitoiminnoista rakennusteollisuudelle Etelä-Suomen alueella.
Toimit luontaisesti yhteistyössä arkkitehtikunnan, rakennusliikkeiden hankekehityksen ja rakennuttajien kanssa.

Arvostamme näyttöjä tuloksekkaasta BtoB -myynnistä rakennusteollisuuden parissa. Olet ennen kaikkea kiinnostunut aktiivisesta myyntitoiminnasta. Motivoidut asiakkaille tuotettavista kokonaisratkaisuista sekä hyvistä myyntituloksista. Työssä menestymistäsi auttaa rakennusteollisuuden toiminnan tunteminen ja kiinnostus alan ennakkoluulottomaan kehittämiseen.

Tarjoamme Sinulle aitiopaikan vahvassa ja vakavaraisessa kotimaisessa kasvuyrityksessä, jossa pääset nousujohteisesti näyttämään kyvykkyyttäsi. Tarjoamme myös yrityksemme ammattilaisten täyden tuen sekä mahdollisuuden menestyä laadukkaiden tuotteiden parissa!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 14.00 – 17.00 myyntijohtaja Ville Nevala
puh. 050 432 9531 ja toimitusjohtaja Mikko Haapala puh. 040 744 9698.
Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 18.4.2017 mennessä rekry@profin.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi