Projekti-/työpäällikkö ja vastaavia mestareita

Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 30.6.2017 Hae viimeistään 11.8.2017

Pohjola Rakennus Oy on vuonna 1989 perustettu dynaaminen ja kasvava perheyhtiö. Länsi-Suomessa Pohjola Rakennusta edustaa oma tytäryhtiö. Rakennamme monipuolisesti asuinrakennuksia, liike-, tuotanto- ja toimitiloja sekä oman Eloisakonseptimme mukaisia senioritaloja. Asuntoja olemme rakentaneet jo noin 10 000 kodin verran. Rakentamisen toteutamme projektinjohtomallilla. Meille ensisijaisen tärkeitä ovat tyytyväiset asiakkaat ja tyytyväiset tekijät.

Haemme Turkuun

PROJEKTI-/TYÖPÄÄLLIKKÖÄ
ja VASTAAVIA MESTAREITA

Projekti-/työpäällikkö hoitaa rakennusprojektien tuotannon sekä hankintapakettien ja työpiirustuksien suunnitteluohjauksen rakennuslupavaiheesta eteenpäin. Lisäksi hän seuraa työmaa-organisaation jaksamista ja resursointia sekä toimii työmaatoimihenkilöiden esimiehenä. Projektipäälliköllä on tärkeä rooli mm. työmaa-aikataulun hallinnassa, RS-, PJU ja KVR-kohteiden toteutusvaiheen suunnittelunohjauksessa, hankinnoissa sekä työturvallisuusasioissa.

Vastaavana mestarina johdat itsenäisesti projektia siten, että kustannus-, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteet toteutuvat. Toimit työvaihemestarien esimiehenä. Edellytämme sinulta vankkaa kokemusta erityisesti asuntorakentamisesta sekä soveltuvaa koulutusta (DI, RI, RKM tai muu soveltuva koulutus).

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä Lounais-Suomen alueella, kilpailukykyisen palkan, kannustavan tulospalkkiojärjestelmän, hyvät henkilöstöedut, mukavat työkaverit, sitoutuneen organisaation sekä mahdollisuuden päästä mukaan kasvavaan yritykseen.

Hakuaika päättyy 11.8.2017. Hakemukset ja tiedustelut:
Kilpi Mikko p. 050 4675 768, mikko.kilpi@pohjolarakennus.fi
Petri Hyttinen p. 0400 776 732, petri.hyttinen@pohjolarakennus.fi

POHJOLA RAKENNUS OY LÄNSI-SUOMI
Linnankatu 36 C 15 | 20100 Turku | Keskus 020 775 9600 | turku@pohjolarakennus.fi | pohjolarakennus.fi

 

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi