Projektipäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 31.8.2018 Hae viimeistään 13.9.2018

Tervetuloa joukkoomme

Espoon kaupunki haluaa kehittää jokaisen Espoossa kulkevan liikkumispalveluja. Espoon tavoitteena on, että kävelyn, pyöräilyn, joukkoliikenteen ja uusien liikkumispalvelujen
kulkutapaosuus kasvaa.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
pyöräilyn edistämistehtäviin
Työavain 4-125-18

Projektipäällikön tehtävään sisältyy pyöräilyinfran kehittämistä ja sen suunnittelun ohjausta sekä pyöräilyn viestintää ja markkinointia. Projektipäällikkö osallistuu myös pyöräliikenteen suunnitteluohjeiden kehittämiseen sekä pyöräliikennettä koskevien katu-, puisto- ja rakennussuunnitelmien laatimisen ohjaamiseen.

Tavoitteena on kaksinkertaistaa pyöräilyn kulkutapaosuus vuoteen 2024 mennessä. Edistämistyötä ohjaa poikkihallinnollinen Pyöräilyn edistämisohjelma.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
MaaS ja liikenteen digitalisaatio
Työavain 4-129-18

Projektipäällikön tehtävänä on koordinoida ja kehittää Espoon MaaS (Mobility as a Service) -ekosysteemiä yhteistyössä kaupungin sidosryhmien kanssa sekä kehittää uusia keinoja digitaalisen liikennetiedon hyödyntämiseen ja analysointiin.

Projektipäällikkö pääsee osaksi jatkuvasti kehittyvän kaupunkiympäristön suunnittelua. Hän määrittää, miten uudet liikkumispalvelut huomioidaan jatkossa eri suunnitteluvaiheissa koko ajan kehittyvässä Espoossa.

Katso tarkemmat hakutiedot espoonrekry.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi