Projektipäällikkö

Sato
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 10.11.2017 Hae viimeistään 20.11.2017

Me SATOssa etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteeseen juuri sinua, innostunutta ja aikaansaavaa

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Projektipäällikkönä hallitset korjausprojektien läpiviennin aina hankesuunnitteluvaiheesta takuuvaiheeseen saakka. Hahmotat isot kokonaisuudet, mutta ymmärrät myös yksityiskohtien merkityksen. Osaat ohjata suunnitteluratkaisut kustannustietoisesti myös elinkaarikestävyys huomioon ottaen. Olet joustava ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, mutta olet myös jämäkkä ja jämpti. Innostut ja innostat, haluat kehittyä ja kehittää. Ymmärrät, että sinun työsi lopputulos on kanssaihmisen koti ja osaat ottaa asiakas ensin -näkökulman huomioon omassa työssäsi.

Työssäsi vastaat asuntokantamme peruskorjausprojektien rakennuttamisesta. Vastaat itsenäisesti suunnittelun ohjaamisesta sekä rakentamisen valmisteluvaiheen ja työmaavaiheen johtamisesta. Teet töitä satolaisten lisäksi monien sidosryhmiemme kanssa ja johdat projekteissa työskentelevien yhteistyökumppaneiden toimintaa.

SINULLA ON:
– rakennus- tai LVI-alan insinöörin tutkinto
– vähintään viiden vuoden kokemus monipuolisista ja vastuullisista asuntokiinteistöjen korjaussuunnittelun tai – korjausrakentamisen tehtävistä.

ARVOSTAMME ERITYISESTI:
– kykyä johtaa samanaikaisesti useita vaiheeltaan, sisällöltään ja laajuudeltaan erilaisia korjausprojekteja ja pitää koko ajan langat käsissäsi
– korjausrakentamisen energiataloutta parantavien suunnitteluratkaisujen tuntemusta sekä kykyä kehittää niitä edelleen ja viedä käytäntöön
– korjausrakentamisen eri urakkamuotojen, hankinta- ja sopimusmenettelyjen hyvää tuntemusta ja taitoa niiden soveltamiseen.

SATOssa saat työkavereiksesi asumisen rautaisia asiantuntijoita. Meillä on rima korkealla, koulutamme henkilöstöämme, kannustamme ideoimaan, pidämme huolta työhyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä.

Työ on vakituinen ja alkaa heti sopivan uuden satolaisen löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen jouko.kuusela@sato.fi viimeistään 20.11.2017. Lisätietoa tehtävästä antaa Jouko Kuusela, p. 0201 34 4244, parhaiten tavoitettavissa 13.11. klo 9-10.

Globalisaatio, digitalisaatio ja kestävä kehitys muuttavat sekä kaupunkeja että ihmisiä. Siksi asumisenkin on muututtava. Visiomme mukaisesti kukoistavissa kaupungeissa asuu hyvinvoivia ihmisiä. Missiomme on mullistaa asuminen – tarjota asiakkaillemme enemmän kuin seinät. Suhtaudumme asumiseen intohimolla ja meillä on ainutlaatuinen kyky uudistua.
Roolimme asuntomarkkinoilla on tarjota monipuolista asumista ja etsimme ennakkoluulottomasti keinoja tuottaa kohtuuhintaisia asuntoja. Kasvatamme tarjontaamme nopeimmin kasvavissa kaupungeissa: pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa, ja tällä hetkellä omistamme noin 26 000 vuokra-asuntoa.

Tutustu meihin ja tule juttelemaan kanssamme: www.sato.fi, Facebook, Twitter, YouTube.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi