Avoimet työpaikat Lakea Oy Kokkola, Vaasa Julkaistu Haku päättyy

Projektipäällikkö, Isännöintipäällikkö

Lakea Oy on valtakunnallisesti toimiva luotettava ja turvallinen asumisen ammattilainen. Liiketoimintaamme kuuluvat rakennuttaminen, isännöinti ja asuntopalvelut. Haluamme olla toimialamme kiinnostavin toimija. Omistajiamme ovat 15 pohjalaista kuntaa. Päätoimipaikkamme sijaitsee Seinäjoella. Lisäksi meillä on toimistot Vaasassa, Kokkolassa, Jyväskylässä ja Vantaalla. Työnantajana voimme tarjota mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä menestyvässä, eteenpäin pyrkivässä ja kasvavassa yrityksessä sekä vahvan ja osaavan organisaation tuen.

Tutustu tarkemmin osoitteessa lakea.fi

 

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme ammattilaisia eri paikkakunnille

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
rakennuttamistehtäviin Kokkolaan.

Vastuullasi on rakennuttamishankkeiden johtaminen hankesuunnittelusta käyttöönottovaiheeseen ja takuuajan tehtäviin saakka. Viet hankkeita päättäväisesti eteenpäin ja neuvottelet aktiivisesti myös uusista projekteista. Olet itsenäinen, jämäkkä sekä yhteistyö- ja neuvottelutaitoinen rakennuttamisen ammattilainen, jolla on soveltuva koulutus ja kokemusta rakennuttamistehtävistä.

ISÄNNÖINTIPÄÄLLIKKÖ Vaasaan.

Päätehtävänäsi on omien isännöintikohteiden hoitaminen laadukkaasti sekä isännöintitoimintamme johtaminen ja kehittäminen Vaasassa. Toimit isännöintitiimin esimiehenä ja teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, oman organisaation ja yhteistyökumppanien kanssa. Vahvan isännöintikokemuksen lisäksi sinulla on hyvä palveluasenne, esimieskokemusta, tehtävän vaatima teknis-taloudellinen osaaminen sekä halua ja näkemystä kehittää toimintaa.

Hakuprosessia hoitaa Lakeusrekry Oy.
Tiedustelut arkisin klo 8-17 rekrytointiasiantuntija Tuomo Ojala, p. 045 878 5550.

Tutustu tarkempiin tehtäväkuvauksiin ja hae tehtäviä su 4.2.2018 mennessä osoitteessa www.lakeusrekry.fi

 

Lakea Oy

Me osaamme isännöinnin, vuokra-asumisen ja rakennuttamisen eri osa-alueet. Kehitämme palvelujamme jatkuvasti, sillä haluamme vaikuttaa asumisen laatuun ja turvallisuuteen myös tulevaisuudessa.

Panostamme lisäksi kestävien asumismuotojen ja -ratkaisujen ideoimiseen ja kehittämiseen.

Teemme yhteistyötä alansa johtavien ja osaavimpien kumppanien kanssa ympäri Suomea.

Lakean pääomistajia ovat 15 vahvaa pohjalaista kuntaa. Omistajakunta on sitoutunut kehittämään yhtiötä valtakunnalliseksi vaikuttajaksi.

Lakealle on myönnetty ISO 9001 -standardin mukainen johtamisjärjestelmäsertifikaatti, joka koskee Lakean rakennuttamista, isännöintiä, kiinteistösijoittamista ja välityspalveluja sekä asuntomyyntiä. Standardin avaintekijät on laadunhallinnan johtaminen sekä kestävän liiketoiminnan toteuttaminen, ja laatujärjestelmän sertifiointi osoittaa yrityksen sitoutumista luotettavuuteen, asiakastyytyväisyyteen sekä jatkuvaan kehitykseen.

Lakea on saanut myös Kauppalehden myöntämät Menestyjä- ja Kasvaja-sertifikaatit. Menestyjä-sertifikaatti myönnetään Kauppalehden tekemän tunnuslukuvertailun perusteella, jossa analysoidaan kuutta taloudellista osa-aluetta: kasvua, kannattavuutta, tulosta, maksuvalmiutta, vakavaraisuutta ja riskinsietokykyä. Samalla mittaus ennakoi myös menestyksen jatkumista.

Kasvaja-sertifikaatin saaneen yrityksen liikevaihto on kolmen vuoden aikana kasvanut keskimäärin vuositasolla yli 10 prosenttiyksikköä päätoimialaluokkansa keskitasoa nopeammin.

  

Rakennuslehden pääuutisia