Projektipäällikkö katusuunnittelun monialahankkeisiin

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 9.3.2018 Hae viimeistään 19.3.2018

Haemme kokenutta projektipäällikköä vetämään katusuunnittelun monialahankkeita. Johdat monialaista projektitiimiä, toimit yhteyshenkilönä tilaajan suuntaan sekä vastaat projektin aikataulusta, kustannuksesta ja laatutasosta.

Me VR Trackillä omaamme jo hyvät valmiudet kaupunkisuunnitteluun erityisesti raitioteihin liittyen. Toimintamme on vahvassa kasvussa myös ulkomailla, etenkin Ruotsin vientitoiminta on iso osa kasvustrategiaamme. Pääset mukaan rakentamaan menestyvää liiketoimintaa tavoitteena vahvistaa toimintaamme kaikissa kaupunkisuunnittelun osa-alueissa. VR Track on ollut mukana useissa nykyaikaisissa allianssihankkeissa.

Sinulla on usean vuoden kokemus eri tekniikka-aloja sisältävien katusuunnitteluhankkeiden johtamisesta. Oma erikoistumissuuntasi voi olla muukin kuin katusuunnittelu. Johdat mielelläsi edestä ja jaat vastuuta asiantuntijoille. Tunnet pääkaupunkiseudun tilaajaorganisaatioita ja tunnistat asiakkaalle lisäarvoa tuottavat palvelut. Ajattelet suunnitteluhanketta kokonaisuutena asiakkaan ja eri sidosryhmien näkökulmasta. Käytät mielelläsi nykyaikaisia tietomallipohjaisia suunnitteluprosesseja. Kaupungistuminen ja infran kehittäminen on intohimosi.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 19.3.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-12379.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalilta Laura Typpö, puh. 040 731 9797.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi