Projektipäällikkö, Vastaava työnjohtaja, Tuotantoinsinööri, Työnjohtaja

Sijainti Pääkaupunki, Tampere
Päivämäärät Julkaistu 18.5.2018 Hae viimeistään 3.6.2018

Tarjoamme monipuolisia, mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä suuressa pohjoismaisessa rakennuskonsernissa sekä osaavan työyhteisön tuen mielekkäässä työympäristössä.

Haemme pääkaupunkiseudulle

Asuntorakennuttamiseen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat itsenäisesti omaperusteisten asuntoprojektien rakennuttamisen tehtävistä hankesuunnittelusta hallinnonluovutukseen. Ohjaat suunnittelua ja vastaat projektien etenemisestä aikataulussa taloudellisten tavoitteiden mukaisesti.

Olet joko kokenut asuntorakennuttaja tai sinulla on vahva motivaatio kasvaa tulevaisuuden tekijäksi. Ymmärrät asuntoliiketoimintaa, olet kiinnostunut hyvästä asumisesta ja työskentelytapasi on asiakaslähtöinen. Olet aikaansaava, energinen ja innovatiivinen tiimipelaaja – oikea asenne on ratkaisevaa.

Lisätiedot:
liiketoimintajohtaja Juha-Pekka Eskola, puh. 0400 381 953, juha-pekka.eskola@peab.fi.

 

Asuntorakentamisen yksikköön

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

Johdat hankkeita kustannustehokkaasti ja järjestelmällisesti. Olet joustava, sitoutunut ja kehityshenkinen sekä laatua ja työturvallisuutta arvostava rakennusalan ammattilainen. Sinulla on rakennusalan koulutus ja kokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Ymmärrät yrityksen toimintajärjestelmän ja asiakaspalvelun merkityksen osana rakentamista.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään dynaamisessa ja kehittyvässä organisaatiossa. Olemme valmiita panostamaan työhyvinvointiisi sekä takaamme työtehtäviin kattavan perehdytyksen ja monipuolisen tuen.

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa aikataulujen, laadun ja kustannusten seuranta ja valvonta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä suunnittelijoiden, tilaajien ja muiden sidosryhmien kanssa. Lisäksi osallistut hankintoihin sekä lisä- ja muutostöiden hallintaan. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kasvaa tuotantoinsinöörin työssä oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Odotamme sinulta alan koulutuksen lisäksi aikaisempaa kokemusta rakennustuotannon tehtävistä. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, työskentelytapasi on suunnitelmallista ja hallitset tietojärjestelmien käytön.

TYÖNJOHTAJAA

Tehtäviisi kuuluvat työmaan työnjohto- ja esimiestehtävät. Olet vastuuntuntoinen, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on rakennusalan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta rakennusalan työnjohtajan tehtävistä tai ainakin vahva motivaatio kasvaa tehtävään.

Lisätiedot:
yksikönjohtaja Petri Salonen, puh. 040 6526 900, petri.salonen@peab.fi ja
tuotantopäällikkö Mika Salo, puh. 040 8443 307, mika.salo@peab.fi

 

Toimitilarakentamisen yksikköön

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa tuotannon ohjaaminen, koordinointi ja laadunvarmistus. Osallistut myös hankintoihin sekä lisä- ja muutostöiden hallintaan. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kasvaa tuotantoinsinöörin työssä oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Odotamme sinulta alan koulutuksen lisäksi aikaisempaa kokemusta rakennustuotannon tehtävistä. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, työskentelytapasi on suunnitelmallista ja hallitset tietojärjestelmien käytön.

Lisätiedot: yksikönjohtaja Ari Koskenoja,
puh. 050 64 478, ari.koskenoja@peab.fi

 

Korjausrakentamisen yksikköön toimitilakorjaukseen

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

Monipuolisessa tehtävässä vastaat tuotannon ohjaamisesta, koordinoinnista ja laadunvarmistuksesta. Huolehdit osaltasi myös projektin raportoinnista ja kustannusseurannasta. Työskentelet yhteistyössä suunnittelijoiden, tilaajien, rakennuttajien sekä muiden sidosryhmien kanssa. Osaamisesi kasvaessa vastaat tehtävistä entistä itsenäisemmin. Kasvava ja kehittyvä yksikkömme tukee edellytyksiä kehittyä ja edetä uralla.

Työskentelytapasi on suunnitelmallista ja hallitset kokonaisuuksia sekä kannat osaltasi vastuun projektien onnistumisesta. Arvostamme aloitteellisuutta ja organisointitaitoa sekä asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa.

Odotamme sinulta alan koulutuksen lisäksi aikaisempaa kokemusta rakennustuotannon tehtävistä ja katsomme eduksesi mallinnuksen osaamisen. Tehtävää tarkennetaan valitun henkilön työkokemuksen ja osaamisen mukaan.

TYÖNJOHTAJAA

Tehtäviisi kuuluvat työnjohdollisten tehtävien toteuttaminen tehokkaasti sovitun aikataulun mukaisesti. Olet vastuuntuntoinen, yhteistyökykyinen, ahkera ja joustava. Sinulla on rakennusalan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta rakennusalan työnjohtajan tehtävistä tai ainakin vahva motivaatio kasvaa tehtävään.

Lisätiedot: työpäällikkö Ilkka Laakeristo,
puh. 040 7676 187, ilkka.laakeristo@peab.fi

 

Haemme Tampereen yksikköön

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

Tuotantoinsinöörinä vastaat tuotannon suunnitteluun, aikataulutukseen ja kustannushallintaan liittyvistä tehtävistä ja osallistut myös lisä- ja muutostyötehtäviin. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä, joissa sinulla on mahdollisuus syventää osaamistasi. Tehtävä voidaan rakentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Odotamme sinulta alan koulutuksen lisäksi aikaisempaa kokemusta rakennustuotannon tehtävistä. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, työskentelytapasi on suunnitelmallista ja hallitset tietojärjestelmien käytön.

TYÖNJOHTAJAA

Tehtäviisi kuuluvat työmaatehtävien johtaminen ja organisointi. Olet vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen sekä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoinen. Sinulla on rakennusalan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta rakennusalan työnjohtajan tehtävistä tai ainakin vahva motivaatio kasvaa tehtävään.

Lisätiedot: tuotantopäällikkö Antti Yliaho,
puh. 050 3100 756, antti.yliaho@peab.fi

 

Lähetä hakemuksesi 3.6.2018 mennessä:
peab.fi/toissa-peabilla/toihin-meille

peab.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi