Avoimet työpaikat Rakennus- ja Insinööritoimisto Tricon Oy Pääkaupunkiseutu Julkaistu Haku päättyy

Projektipäällikkö, vastaava työnjohtaja, työnjohtaja

Tricon Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva monipuolinen rakennusliike. Rakennamme uutta ja korjaamme vanhaa. Liikevaihtomme on 20 miljoonaa euroa ja työmaillamme toimii 150 ammattilaista.

Etsimme kasvavaan joukkoomme uudisrakentamisen työmaille toimitila- ja asuntokohteisiin

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat työmaiden kustannus-, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteiden  toteutumisesta. Työskentelet yhdessä suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja työnjohdon kanssa. Sinulla on kokemusta vaativien rakennusprojektien vetämisestä.

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

Edellytämme vahvaa ammattitaitoa ja rakentamisen osaamista. Toimit vastuullisesti ja itsenäisesti, mutta tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme.

TYÖNJOHTAJAA

Tehtäväsi koostuvat vastuullasi olevien työvaiheiden työnjohdosta sekä aliurakoitsijoiden ohjauksesta. Olet aloitteellinen ja aikaansaava, ja sinulla on aiempaa kokemusta työnjohtotehtävistä.

Tarjoamme haasteellisia ja vastuullisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä urallasi, kilpailukykyiset edut sekä mukavan työilmapiirin, jossa viihdytään. Työkaveriksesi saat laatua arvostavan työyhteisön ammattilaiset, jotka ovat ylpeitä ammattitaidostaan. Tarvittaessa pystymme järjestämään sinulle asunnon.

Jätä vapaamuotoinen työhakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen: tricon@tricon.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa työpäällikkö Tero Syvänen, puh. 045 679 8060.

 

Rakennuslehden pääuutisia