Rakennushankkeiden projektipäällikkö

Kela
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 28.4.2017 Hae viimeistään 10.5.2017

Haemme kiinteistöpalveluihin Helsingin Töölöön

Rakennushankkeiden projektipäällikköä

TEHTÄVIISI kuuluu sovittujen muutostyöhankkeiden projektipäällikön tehtävät hankesuunnittelusta luovutukseen. Toimitilamme sijaitsevat eri puolilla Suomea ja työ edellyttää matkustamista.

SINULLA ON soveltuva korkeakoulututkinto ja useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Lisäksi sinulla on hyvä kokemus asiakkaiden tarpeista toteutettavien rakennushankkeiden suunnittelun ohjauksesta ja rakennusprojektien läpiviemisestä. Sinulla on myös hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisukyky sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme erityisesti kokemusta tilahallinnasta ja työympäristöjen kehitystyöstä.

LISÄTIETOJA tehtävästä antaa tilapäällikkö Anne Rantamäki, puh. 0400 249 187 ja kiinteistöpäällikkö Mervi Roiha-Muilu, puh. 040 139 4694. Viimeinen hakupäivä on 10.5.2017.

LUE LISÄÄ VERKOSSA www.kela.fi/rekrytoi

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien työpaikka, jossa työskentelee noin 6 000 ammattilaista. Palvelemme ympäri maata toimistoissa, puhelimitse ja verkossa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi