Rakennustarkastaja

Porvoon kaupunki
Sijainti Porvoo
Päivämäärät Julkaistu 19.1.2021 Hae viimeistään 12.2.2021

Porvoon kaupunki on kasvava kaksikielinen 50 000 asukkaan rannikkokaupunki, jossa rakentaminen on vireää kaikilla rakentamisen alueilla. Rakennusvalvonnalla on vahva rooli kaupungin viihtyisän rakennetun ympäristön luomisessa.

Nyt haemme osaavaan 11 hengen yksikköömme rakennustarkastajaa vakituiseen virkaan 1.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden päästä osallistumaan toimivan, turvallisen ja viihtyisän elinympäristön luomiseen. Rakennusvalvonta ohjaa ja neuvoo rakentamista ja tekee lupapäätöksiä. Rakennusvalvontaviranomaisena toimii rakennus- ja ympäristölautakunta.

Rakennustarkastaja tehtäviisi kuuluu vastata omalla vastuualueellasi rakentamista ja muita toimenpiteitä koskevien rakennus- ja toimenpidelupien käsittelystä, rakentamisen ohjauksesta, asiakasneuvonnasta, työnjohtajien hyväksymisestä ja katselmusten suorittamisesta. Myös rakennetun ympäristön hoito omalla vastuualueella kuuluu tehtäviin.

Rakennustarkastajan viran kelpoisuusehtona on maankäyttö- ja rakennusasetuksen 4 §:n mukainen pätevyys eli tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai maankäyttö- ja rakennusasetuksen 108 §:n siirtymäsäännöksen mukainen pätevyys.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme:

-Toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä toisen kotimaisen kielen suullista taitoa

-Henkilöauton ajokorttia

Luemme eduksi ja arvostamme:

– hyvää yhteistyö- ja asiakaspalveluosaamista

– kokemusta rakennusvalvonnasta, rakennesuunnittelusta tai rakennuttamisesta

– kykyä itsenäiseen työskentelyyn

– rakennustarkastukseen liittyvien atk-ohjelmien (lupapiste, Sitowisen Louhi) kokemus

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Koeaika on kuusi kuukautta. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan.

Lähetä hakemuksesi 12.2.2021 klo 12 mennessä, Rakennustarkastaja – Porvoon kaupunki – Kuntarekry, Hae työpaikkaa linkin kautta.

Lisätietoja antaa rakennusvalvontapäällikkö Miia Hento, miia.hento@porvoo.fi , puh. 040 182 3894

https://www.porvoo.fi/rakentaminen-yhteystiedot

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi