Rakennustekninen valvoja, taloteknisten töiden valvoja

Rakennuttajatoimisto Venttiseiska Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 11.12.2020 Hae viimeistään 15.1.2021
HAEMME VENTTISEISKALLE HELSINGIN TOIMIPISTEESEEN

Rakennusteknistä valvojaa

Työtehtäviisi kuuluvat hankkeiden kokonaisvaltainen valvonta, raportoinnit sekä projek­tinjohdon avustaminen. Hankkeet sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Edelly­tämme sinulta rakennusalan koulutusta, kuten insinöörin, teknikon tai rakennusmestarin koulutusta. Toivomme sinulta vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä tai työmaan työnjohdossa. Kyseessä on kokoaikainen vakituinen työ.

Taloteknisten töiden valvojaa

Työtehtäviisi kuuluvat hankkeiden talotekninen valvonta, raportoinnit sekä projektinjoh­don avustaminen. Hankkeet sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Edellytämme sinulta LVI- tai sähköalan koulutusta, kuten insinöörin, teknikon tai rakennusmestarin kou­lutusta. Toivomme sinulta vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtä­vistä tai työnjohto/suunnittelutehtävistä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asuntojen uudis- ja korjausrakentamisen kohteista. Kyseessä on kokoaikainen vakituinen työ.

Tehtävät edellyttävät omaa autoa. Tartut mielelläsi työhön ja hoidat projektit kunnialla alusta loppuun, tiimin tuella totta kai. Pidät liikkuvasta työstä ja viihdyt työmaakohteissa järjestelmällisesti valvoen hankkeiden etenemistä. Tehtävissä menestyminen edellyttää sujuvaa suomenkielentaitoa ja englanninkielentaito katsotaan eduksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätiedot tehtävästä ja hakemukset lähetetään haettavan tehtävän mukaan:

Rakennusvalvojan tehtävä: Toimitusjohtaja Sampsa Pesonen sampsa.pesonen@venttiseiska.fi puh. 0400 997 283

TATE-valvojan tehtävä: Talotekniikkatoimialan johtaja Niko Takala niko.takala@venttiseiska.fi
puh. 045 221 6001

Lähetä hakemuksesi viimeistään
15.1.2021

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi