Rakennustöiden valvoja

Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 5.2.2018 Hae viimeistään 18.2.2018

Haemme projekti-insinööriä kiinteistöprojektinjohdon yksikköön Espoon toimipisteeseen.

Tehtäviisi kuuluvat asiakkaiden hankkeiden ohjaaminen yhteistyössä omien asiantuntijoidemme sekä hankekumppaneidemme kanssa. Toimimme talonrakennushankkeiden rakennuttamistehtävissä tilaajan edunvalvojana, joten hoidat projektipäällikkömme apuna suunnittelun ja rakennuttamisen valmistelua ja ohjausta, sekä vastaat osaltasi siitä, että rakennushanke valmistuu sovitun mukaisesti. Kohteemme ovat pääasiassa liike-, toimisto-, teollisuus- ja julkisia rakennuksia.

Odotamme
Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutusta (DI/RI) ja tehtävään soveltuvaa vähintään kahden vuoden työkokemusta urakointi-, suunnittelu-, valvonta tai rakennuttamistehtävistä. RAP-/RAPS- pätevyyden katsomme eduksi. Sinulla on vastuuntuntoinen ja asiakaslähtöinen asenne ja kyky työskennellä itsenäisesti. Hallitset alan keskeiset ICT-sovellukset.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta ”Hae työpaikkaa” viimeistään 18.2.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Petri Hyttinen puh. 040 539 4918.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi