Rakennusvalvoja

Päivämäärät Julkaistu 23.5.2017 Hae viimeistään 4.6.2017

Toimintamme on kovassa kasvussa ja sen vuoksi haemme tiimiimme rakennusvalvojaa. Rakennusvalvojana olet yhteistyöhakuinen, hanketta eteenpäin vievä asiantuntija ja yhteistyökumppani. Hallitset rakennustöiden valvonnan eri vaiheet, huolehdit hankkeen laadunvalvonnasta, ajallisesta ohjauksesta, dokumentoinnista ja raportoit edistymistä sekä organisoit vastaanottokatselmukset. Takuuaikana huolehdit mahdollisesti ilmenevien puutteiden korjaamisen koordinoinnista urakoitsijan suuntaan, teet takuutarkastukset ja vastaanotat takuutyöt. Työssäsi sinulla on apuna muun projektiorganisaation asiantunteva tuki.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavasta tehtävästä ja tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusteknikko, rakennusmestari tai rakennusinsinööri). Rakennusvalvojan ja/tai RAP- pätevyys luetaan eduksesi. Työssäsi olet systemaattinen ja tarkka. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, tuotat selkeälukuisia numeerisia ja kirjallisia raportteja, kykenet toimimaan tehokkaasti sekä itsenäisesti että ryhmässä. Pärjäät joukossamme, kun sinulla on hyvä yrittävä asenne, et pelkää ottaa tehtäviä hoitaaksesi myös oman toimenkuvasi ulkopuolelta, haluat kehittyä ja omaat kaikkiaan hyvin laatutietoisen ja järkevän työskentelyotteen.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@premico.fi viimeistään 4.6.2017 mennessä. Toivoimme kuitenkin, että haet tehtävään aikailematta, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Viestikenttään tunnus: RAKENNUSVALVOJA. Huolellisesti valmisteltuihin lisäkysymyksiin vastaa Henna Kemppainen p. 040 766 5911.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi