Rakennuttajainsinööri, kiinteistökoordinaatori

Sijainti Sipoo
Päivämäärät Julkaistu 16.8.2019 Hae viimeistään 26.8.2019

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta pääkaupunkiseudun kupeessa. Sipoon kunnan tekniikka- ja ympäristöosasto vastaa koko kunnan investointien hallinnasta, infran ja kunnan toimitilojen ylläpidosta, investointien suunnittelusta ja viranomaistyöstä.
Kunnan toimitilat-yksikkö vastaa kunnan kiinteistöinvestoinneista, niiden ylläpidosta ja asiakaspalvelusta.

Haemme nyt rohkeasti uusiin haasteisiin tarttuvaa

  • RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIÄ vakituiseen toimeen
    vastaamaan talonrakentamisen investointihankkeiden suunnitteluttamis-, rakennuttamis- ja valvontatehtävistä. Työhön kuuluu kohteiden tarve- ja hankesuunnitteluiden tekeminen, suunnittelun ohjaaminen hankkeiden valmistelun aikana sekä myös yksikön toiminnan kehittäminen.

 

  • KIINTEISTÖKOORDINAATTORIA määräaikaiseen toimeen

Kiinteistökoordinaattori työskentelee tärkeässä näkyvässä roolissa asiakasrajapinnassa toimitilat -yksikön ja kunnan omistuksessa olevien rakennusten käyttäjien välillä.

Organisaatiomme on ketterä, tavoiteorientoitunut ja tulevaisuuteen vahvasti suuntautunut. Sipoossa meillä on modernit ja viihtyisät työtilat sekä hyvä mahdollisuus oman kompetenssin ja työtapojen kehittämiseen. Tarjoamme merkityksellisen työn muun muassa mielenkiintoisten palvelurakentamisen projektien parissa.

Kiinnostuitko? Katso lisätietoja ja hae
tehtävään 26.8.2019 klo 15 mennessä
osoitteessa
www.sipoo.fi/rekry

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi