Avoimet työpaikat Premico Consulting Oy Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Rakennuttajainsinööri / projekti-insinööri

Rakennuttajainsinööri / projekti-insinööri

Liiketoimintamme edelleen kasvaessa haemme tiimiimme hyvän oppivan asenteen omaavaa rakennuttajainsinööriä. Roolissasi tuet projektipäälliköitämme uudisasunto- tai korjausrakentamisen rakennuttamisprojekteissa sekä kokemuksesi karttuessa hoidat pienempiä projekteja myös itsenäisesti.

Tehtävässäsi pääset kokemaan kokonaisvaltaisesti rakennuttamishankkeen vaiheet – hankesuunnittelusta aina suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden valintaan sekä luonnollisesti toteutusvaiheen rakennuttamiseen. Lisäksi osallistut hankkeiden kustannuslaskentaan. Toimit aktiivisena asiakaspalvelijana tilaajien suuntaan ja huolehdit saumattomasta tiedonkulusta sekä koordinoit yhteistyötä hankkeen eri osapuolien välillä.  Kyseessä on vakituinen työtehtävä, toimipaikkamme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa ja työmaat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, joten tehtävä edellyttää mahdollisuutta liikkuvaan työhön.

Toivomme sinulta jo jonkin verran kokemusta rakennus- ja/tai kiinteistöalan projektitehtävistä ja tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusinsinööri tai diplomi-insinööri). Työssäsi olet systemaattinen ja tarkka sekä käytät tehokkaasti hyödyksesi toimiston nykyaikaisia sähköisiä työvälineitä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, tuotat selkeälukuisia raportteja, kykenet toimimaan tehokkaasti sekä itsenäisesti että ryhmässä ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Pärjäät joukossamme, kun sinulla on hyvä yrittävä asenne, et pelkää ottaa tehtäviä hoitaaksesi myös oman toimenkuvasi ulkopuolelta, haluat kehittyä ja omaat kaikkiaan hyvin laatutietoisen ja järkevän työskentelyotteen loistavaa huumorintajua unohtamatta.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@premico.fi 8.10..2017 mennessä. Lisääthän aihe-kenttään tunnuksen ”rakennuttajainsinööri”. Lisäkysymyksiin vastaa Henna Kemppainen 040 766 5911.

Premico Consulting Oy

Historia. Osaaminen. Innovaatio. Rohkeus. Nämä asiat yhdistyvät Premicossa – siksi onnistuminen ei ole meille sattumaa. Premico on ollut kiinteistösijoittajan luottokumppani yli 50 vuoden ajan.

Rakennutamme, kehitämme ja hallinnoimme asiakkaidemme kiinteistöjä aktiivisella otteella. Ratkaisut asiakkaidemme palvelutarpeisiin haemme yli 30 asiantuntijan ammattitaidolla.

Olemme asuntorahastotoiminnan pioneeri Suomessa ja pyrimme jatkuvasti kehittämään markkinoille uusia kiinteistöihin liittyviä pääomarahastotuotteita. Odotusten ylittämisestä on tullut meille tapa, jota vaalimme myös tulevaisuudessa

Toimintamme osa-alueet ovat kiinteistökehitys, rakennuttaminen, sijoittaminen ja vuokraus

Tutustu meihin täällä

Rakennuslehden pääuutisia