Rakennuttajapäällikkö / toimitusjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 25.1.2019 Hae viimeistään 17.2.2019

Oletko yrittäjähenkinen rakennuttamisen ammattilainen ja kiinnostunut uusista haasteista urallasi? Nyt sinulla on mahdollisuus hakea vastuullista Rakennuttajapäällikön tehtävää asiakkaallamme Foudia Housing Oy:ssä. Roolissasi toimit samalla myös Foudia PKS Oy:n toimitusjohtajana ja operatiivisena vastuuhenkilönä. Tehtävä sopii sinulle, joka et pelkää tarttua toimeen ja rakentaa kannattavaa liiketoimintaa operatiivisen tekemisen kautta.

Etsimme nyt asiakkaallemme Foudia Housing Oy:lle Rakennuttajapäällikköä / Toimitusjohtajaa Foudia Housing Oy:n tytäryhtiö Foudia PKS Oy:lle.

Haettu henkilö tulee vastaamaan Foudia PKS Oy:n toiminnasta. Tehtävänkuvaan kuuluu mm. pääsuunnittelijan hankinta ja suunnittelun ohjaus, kustannuslaskelmien laatiminen, rakennuslupaprosessista huolehtiminen ja maanrakentajien sekä urakoitsijoiden hankinta. Lisäksi henkilö johtaa työmaakokoukset ja seuraa asuntomyynnin kehitystä. Tehtävän hoitamiselle tulee vankka tuki emoyhtiö Foudia Housing Oy:n osalta.

Etsimällämme henkilöllä on osaamista edellä mainituista osa-alueista. Voit olla esimerkiksi rakennusliikkeen projekti- tai työpäällikkö, joka hakee nyt urallaan seuraavaa askelta. Tehtävään soveltuva koulutustausta on esim. insinööri. Etsimme aikaansaavaa ja yrittäjähenkistä ammattilaista, joka ei pelkää haasteita. Tehtävässä on tärkeää omata kunnianhimoinen asenne sekä vahva halu kehittää toimintaa.

Foudia Housing tarjoaa tehtävään valitulle henkilölle vastuullisen roolin. Vahvasti kasvavassa konsernissa tekemisen meininki on hyvä ja yhteishenki erinomainen. Toimitusjohtaja pääsee myös yrityksen osakkaaksi.

Tartu toimeen ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan seniorikonsultti Maarit Watkins p. 044 062 2748 tai maarit.watkins@barona.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi