Ratasuunnittelijoita, rata-asiantuntijoita

Sijainti Suomi
Päivämäärät Julkaistu 23.11.2018 Hae viimeistään 21.12.2018

Etsimme ratasuunnitteluryhmäämme

RATASUUNNITTELIJOITA JA RATA-ASIANTUNTIJOITA

Rambollilla toimit suunnittelijana tai asiantuntijana radan suunnitteluun ja rataverkon käyttöön liittyvissä projekteissa. Tehtäväkenttäsi muodostetaan kiinnostuksesi, osaamisesi ja kokemuksesi mukaisesti. Toimipaikkasi voi olla mikä tahansa Rambollin kattavasta aluetoimistoverkostosta.

Rambollilla pääset mukaan rataosaamisen kasvavaan huipputiimiin. Tarjoamme sinulle vastuullista roolia monipuolisissa projekteissamme, jotka vaihtelevat pienistä selvitystöistä alan suurimpiin monialahankkeisiin. Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi ja vaikuttamaan työnkuvaasi kiinnostuksesi mukaan. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaiden ja kumppanien kanssa.

Odotamme
Arvostamme kokemusta ja tuntemusta ratasuunnittelusta ja rataverkon käytöstä. Odotamme, että olet aktiivinen, yhteistyökykyinen sekä kiinnostunut alan ja itsesi kehittämisestä. Soveltuva koulutuspohja on insinööri AMK tai diplomi-insinööri. Tiivis asiantuntijaorganisaatiomme toimii avoimesti, reilusti, keskittyen olennaiseen ja yhteisen hyvän puolesta.
Lisätietoja tehtäviin liittyen saat ratasuunnittelun palvelupäälliköltä Janica Solehmaiselta, puh. 044 377 1460.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Lue lisää tehtävästä ja täytä hakulomake osoitteessa www.ramboll.fi/tyopaikat viimeistään 21.12.2018. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

OTA VASTAAN HUIKEAT HAASTEET (2 400 KOLLEGAA ON TUKENASI)

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi