Sähköasiantuntija, Rakennusvalvoja

HUS-Kiinteistöt Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 2.6.2017 Hae viimeistään 13.6.2017

HUS-Kiinteistöt Oy on HUS:n kokonaan omistama tytäryhtiö, joka tuottaa kokonaisvaltaisesti sairaalakiinteistöihin liittyviä palveluita. Rakennuttamisyksikkö vastaa HUS:n sairaalarakennusinvestoinneista rakennuttajana ja hankintayksikkönä. Käynnissä olevien peruskorjaus- ja uudisrakennusinvestointien kokonaisarvo on tällä hetkellä n. 500 M€.

Haemme rakennuttamisyksikköön

Sähköasiantuntijaa
täydentämään sähköammattilaistemme ryhmää. Tehtävänäsi on rakennushankkeiden sähköteknisten töiden suunnittelun ohjaus ja rakentamisen valvonta yhdessä yksikkömme muiden moniammatillisten osaajien kanssa. Tehtävään sisältyy myös sähköteknisten hankkeiden ja hankintojen itsenäistä toteutusta.

Toivomme sinulta kokemusta rakennushankkeiden sähköjärjestelmien suunnittelusta, urakoinnista ja/tai suunnittelun ja toteutuksen ohjaus- ja valvontatehtävistä. Kokemus vaativista sähköteknisistä asiantuntijatehtävistä ja osaaminen heikkovirtajärjestelmistä luetaan eduksi.

Rakennusvalvojaa
osallistumaan toteutussuunnittelun ohjaukseen ja vastaamaan rakennusteknisten töiden työmaavalvonnasta. Toimit osana hankekohtaista tiimiä, joka tukee toistensa osaamista ja tekemistä.

Lisätietoa antaa rakennuttamispäällikkö Vesa Vainiotalo, puh. 040-588 6793. Hakemukset ja CV palkkatoiveineen 13.6.2017 mennessä: www.hus-kiinteistot.fi/avoimet-tyopaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi