Sisätöiden työnjohtaja kerrostalokohteisiin, pääkaupunkiseutu

Sijainti Kirkkonummi
Päivämäärät Julkaistu 15.3.2019 Hae viimeistään 3.4.2019

Etsimme sisätöiden työnjohtajaa asuinrakentamiseen kerrostalokohteeseen Kirkkonummelle, aloitus vaikka hetikin.

Jos olet juuri nyt kiinnitettynä toiseen kohteeseen, niin laita toki yhteystiedot talteen kun pohdit jatkosuunnitelmiasi, sillä työnjohdon tehtäviä pk-seudulle avautuu myöhemminkin vuoden aikana. Työsuhde on vakituinen ja seuraavat työmaat jo tiedossa.

Tarkemmin tehtävästä

Vastaat sisätöiden turvallisesta toteuttamisesta ajallisten, laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden mukaisesti. Johdat työvaihetta talousohjatun rakentamisen toimintamalliimme perustuen ja johtamisellasi varmistat, että alaisesi ja yhteistyökumppanisi voivat toteuttaa työmaan työvaiheet suunnitelmallisesti ja tuloksellisesti.

Työsi saat tehdä hyvinkin itsenäisesti, mutta toki saat vakaan tuen, jos koet tarvitsevasi sitä. Toivomme myös, että sinäkin olisit halukas jakamaan osaamistasi muille. Viihdyt taatusti meillä, mikäli sinulta löytyy tekemisen meininkiä sekä huumorintajua.

Jos haluat tehostaa perinteisiä rakentamisen toimintatapoja, ota rohkeasti yhteyttä!

Menestyäksesi tarvitset

Tärkeintä on ennakkoluuloton asenteesi ja halu oppia uutta. Tarvitset lisäksi ainakin:
– rakennusmestari- tai -insinööritutkintoa
– aiempaa työkokemusta talonrakennuspuolen työnjohdon tehtävistä
– sujuvaa suomen kielen taitoa
– perustason tietoteknistä osaamista

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä rakennusjohtajaamme Jarkko Puhjoon p. 050 3055578 tai rekrypäällikköömme Tanjaan p. 040 770 8710.

Voit myös jättää vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si tämän linkin kautta – sen täyttää näppärästi noin 5 minuutissa.

Haku päättyy 3.4.2019. Ethän kuitenkaan odottele viimeiseen hakupäivään saakka, sillä etenemme heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ollaan pian yhteyksissä!

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kolmella palvelualueella: Asunnot, Toimitilat ja Hyvinvointitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme yhteensä noin 1 500 henkilöä ja vuoden 2018 liikevaihtomme oli 721,5 miljoonaa euroa.

Puhelin: 050 3055578
Sähköposti: jarkko.puhjo@lehto.fi

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi