Suunnittelujohtaja

Sijainti Espoo ja Tampere
Päivämäärät Julkaistu 16.4.2018 Hae viimeistään 6.5.2018

Tuntuuko sinusta, että johtajapotentiaalisi menee nykyisessä tehtävässäsi hukkaan? Oletko valmis ottamaan harppauksen urallasi? Tule meille, valtuutamme sinut suunnittelemaan omat tekemisesi ja ottamaan vastuuta työstäsi itsenäisesti. Kynnykset ovat meillä matalia ja päätökset ketteriä.

 

Tarjoamme sinulle kykyjesi mukaan räätälöidyn, mielenkiintoisen tehtäväkentän asuntorakentamisen tai vaihtoehtoisesti muun uudisrakentamisen (julkiset, liike-, teollisuus- ja toimitilat) näköalapaikalla. Meillä pääset hyödyntämään jo saavuttamaasi rautaista ammattitaitoa itsenäisesti toimivan yksikön ja sen liiketoiminnan kehittämisessä. Toimit tiiviissä yhteistyössä yksikönjohtajan kanssa ja saat vastuun sinua kiinnostavan osa-alueen vetämisestä. Saat siis rakentaa omalle tontillesi ihan niin kuin itse haluat, toki yhteiset tavoitteemme ja strategiamme mielessä pitäen.

 

Takaamme, että

  • kahta samanlaista työpäivää ei ole eikä tule
  • käytössäsi on alan parhaat työkalut ja tekniikka
  • tukenasi on lähes 700 huippuasiantuntijan osaaminen
  • huolehdimme hyvinvoinnistasi kilpailukykyisin työntekijäeduin
  • avuliaat ja kannustavat työkaverit ovat aina tukenasi
  • voit käyttää vuodessa viisi päivää kouluttautumiseen
  • saat mahdollisuuden pitkään ja nousujohteiseen työuraan – monet viihtyvät meillä jopa vuosikymmeniä

 

Toivomme sinulta yrittäjähenkistä ja innovatiivista otetta sekä halua kehittyä ja kehittää yksikön toimintaa. Työskentelylläsi tähtäät parempaan liiketoimintaan. Sinulla on kokemusta rakennesuunnittelusta, projektien tehokkaasta ja kannattavasta johtamisesta sekä asiakassuhteiden hoitamisesta. Koulutuksesi on rakennusalan RI tai DI.

 

Toimipaikkasi on joko Espoossa tai Tampereella, joissa molemmissa meillä on käytössämme huippuhienot tilat, jotka luovat puitteet tehokkaalle tiimityöskentelylle. Leppävaaran toimistorakennus on oman suunnitteluosaamisemme taidonnäyte. Tampereella toimimme entisen tavaratalo Anttilan kiinteistössä, jonka toisen kerroksen suunnittelimme itse tehokkaan ryhmätyöskentelyn ja hyvän työmukavuuden ehdoilla. Uusissa tiloissa on hyödynnetty osaamistamme mm. innovatiivisissa akustisissa ratkaisuissa kuten peiteäänijärjestelmässä.

 

Lisätiedot ja hakeminen

Asuntorakentaminen: yksikönjohtaja Jussi Lehtinen, puh. 0207 917 246, jussi.lehtinen@ains.fi

Muu uudisrakentaminen: yksikönjohtaja Jukka Oja-Lipasti, puh. 0207 911 730, jukka.oja-lipasti@ains.fi

 

Jos kiinnostuksesi heräsi niin lähetä sähköpostitse vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV – myös linkitys LinkedIn-profiiliin riittää mainiosti. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 6.5.2018. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme sopivia henkilöitä jo haun aikana.

 

Lisää faktaa meistä löydät verkkosivuiltamme www.ains.fi

Kurkkaa myös, mitä Mikko Kylliäinen kertoo työstään A-Insinööreillä.

 

A-Insinöörit on vahvasti kasvava, suomalainen ja ainutlaatuinen rakennusalan konsulttiyritys. Lähes 700 asiantuntijan organisaatiomme on rakennuttamisen, rakennesuunnittelun, infrasuunnittelun sekä kallio- ja ympäristösuunnittelun suunnannäyttäjä ja uusien yhteistyömallien luoja. Toimimme Suomessa

valtakunnallisesti ja vientiprojekteissa maailmanlaajuisesti. Meidät omistaa toimiva johto ja itsenäiset liiketoimintayksiköt ovat kivijalkamme. Vaikka moni asia meillä on maailmanluokkaa, niin päätöksenteko on silti lähellä jokaista meistä.

Paras asiakaskokemus ja asiakkaidemme haasteiden ratkaiseminen ovat kaiken toimintamme tavoite. Kehitämme jatkuvasti uusia innovatiivisia toimintatapoja ja teknologioita sekä omaa osaamistamme.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi