Talotekniikka-/rakennusautomaatioasiantuntija

Päivämäärät Julkaistu 30.7.2018 Hae viimeistään 24.8.2018

Haemme joukkoomme talotekniikka-/rakennusautomaatioasiantuntijaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Tarjoamme eteenpäin suuntautuvalle talotekniikka-/automaatioasiantuntijalle itsenäistä tehtävää kestävien ratkaisujen parissa.

Osallistut uudisrakennushankkeiden suunnittelun ohjaukseen talotekniikan/automaation osalta ja vastaat järjestelmien toiminnan varmistamisesta, kun kohde on valmistumassa. Osallistut kiinteistöjemme automaation käyttöön ja hyödyntämiseen hyvien sisäolosuhteiden ja rakennusten energiatehokkaan käytön takaamiseksi. Tehtävässä apunasi ovat yhteistyökumppanimme.

Osallistut myös vanhemmissa kiinteistöissä energiatehokkuuden hallintaan ja automaation uusimiseen liittyvien hankkeiden rakennuttamiseen. Menestyksekäs lopputulos edellyttää kiinteää ja sujuvaa yhteistyötä isännöinnin ja kiinteistöjen ylläpidon kanssa.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa alan koulutusta sekä kokemusta urakointi- ja/tai suunnittelutehtävistä. Olet palveluhenkinen, innokas oppimaan uutta ja omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Arvostamme alan työkokemusta ja kustannustietoisuutta suunnittelun ohjauksessa.

Tule mukaan varmistamaan, että espoolaiset voivat jatkossakin asua kodikkaasti ja kohtuuhintaisesti. Monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden lisäksi saat mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta alan uusimmista tekniikoista. Meillä pääset perehtymään mm. IoT:n hyödyntämiseen sekä uusiutuvaan energiaan ja sitä ohjaavaan automatiikkaan. Vastuullisessa tehtävässä näet työsi lopputuloksen moderneissa hankkeissamme. Meillä sinua odottavat myös kilpailukykyiset henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa vuokra-asunnon hankkimisessa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat isännöintijohtaja Aki Moilanen, aki.moilanen(at)espoonasunnot.fi  ja MPS:n konsultti Sari Salojärvi, sari.salojarvi(at)mps.fi.

Voit joko lähettää kysymyksesi sähköpostilla tai tiedustella sähköpostitse sopivaa puhelinaikaa.

Täytä hakemuslomake ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si 24.8.2018 mennessä >>

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi