Taloushallinnon järjestelmäkouluttaja

Sijainti Jyväskylä, Tampere, Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 20.10.2017 Hae viimeistään 23.11.2017

Haluatko työskennellä Pohjoismaiden johtavassa IT-alan palvelutalossa huippuosaajien rennossa työyhteisössä? Työkavereinasi on globaalisti noin 9000 ja Suomessa noin 100 IT-asiantuntijaa. Meillä on palo tuottaa lisäarvoa asiakkaille ja muokata tulevaisuutta toiminnanohjauksen ja liiketoimintatiedon digitalisoinnin kautta. Arvolupaus henkilöstöllemme on Shape the Future Today.

EVRY Finland etsii Jyväskylään tai vaihtoehtoisesti Tampereelle tai Vantaalle

Taloushallinnon järjestelmäkouluttajaa

Etsimämme henkilö tulee opastamaan asiakkaita taloushallinnon ohjelmistojen käyttöönotossa. Hän kouluttaa asiakkaan työntekijät järjestelmän saloihin ja auttaa kehittämään asiakkaiden taloushallinnon toimintatapoja.

Toivomme sinulta
• kokemusta taloushallinnon Procountor-tietojärjestelmästä
• ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa osaamista
• kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa
• matkustusvalmiutta
• kokemus rakennusalasta on plussaa

Tarjoamme sinulle 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana EVRYn huipputiimissä. Pääset mukaan kehittämään asiakkaiden toimintatapoja. Meillä on mutkaton ilmapiiri ja työntekijöiden viihtyvyys on meille sydämen asia. Panostamme henkilöstön jatkuvaan kehittämiseen.

Lisätietoja ja hakeminen 
Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Pia Tajakka. Pian tavoitat puhelimitse 040 5720 883 tai sähköpostitse pia.tajakka@evry.com. Hakuaika tehtävään päättyy 23.10.2017

Hae tehtävään: https://www.evry.com/fi/tyopaikat/

 

EVRY Jydacom on suomalaisten rakennusliikkeiden luotettava ja perinteikäs kumppani. Tarjoamme rakennusalan yrityksille kokonaisvaltaisen toiminnanohjauksen ratkaisun. Jydacom-ratkaisu integroi laskennan, tuotannon ja talouden toimivaksi kokonaisuudeksi joka ottaa huomioon rakennusalan erityistarpeet.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi