Tarjouslaskija

Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 11.8.2017 Hae viimeistään 27.8.2017

Haemme tarjouslaskijoita Etelä-Suomeen infrarakentamisen hankkeisiin. Tehtävään kuuluu pääkaupunkiseudun monipuolisten infrahankkeiden tarjouslaskenta sekä osallistuminen hankkeiden työnsuunnitteluun. Toimit kiinteässä yhteistyössä hankkeiden työnjohdon ja Destian muun hankintaverkoston kanssa. Työpaikka sijaitsee Vantaalla ja työt voi aloittaa sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta teknisen alan koulutusta, suunnitelmallista ja tulosorientoitunutta sekä itsenäistä toimintatapaa. Arvostamme tarkkaa ja huolellista työotetta. Aikaisempi työmaakokemus, betonirakenteiden ja pohjarakentamisen tuntemus sekä hyvä kontaktiverkko katsotaan eduksi.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän infra-alan näköalapaikalla. Tarjoamme erinomaiset urakehitysmahdollisuudet, monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarjouspäällikkö Anttoni Tiainen, puh. 040 7162 822 tai anttoni.tiainen@destia.fi

Jätä hakemuksesi tositoimiin 27.8.2017 mennessä osoitteessa www.destia.fi/rekry
Tule joukkoomme luomaan toimivampaa maailmaa!

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi