Tarkastusinsinööri

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 13.4.2018 Hae viimeistään 27.4.2018

Tarkastusinsinööri

Vakinainen, Virkasuhde

Kaupunkiympäristön toimiala, Palvelut ja luvat / Rakennusvalvontapalvelut, Talotekniikkayksikkö
Työavain 6-139-18
Haku päättyy 27.04.2018 klo 16:00
Työpaikan osoite
00580 Sörnäistenkatu 1

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Palvelut ja luvat -palvelukokonaisuus vastaa kaupunkiympäristön asukas- ja yrityspalveluista, kaupunkimittauksesta, rakennusvalvonnasta, ympäristöpalveluista sekä pysäköinninvalvonnasta ja pysäköintipalveluista.

Tehtävän kuvaus

Talotekniikkayksikkö valvoo lupien noudattamista erityisesti taloteknisten järjestelmien osalta ja käsittelee talotekniset lupahakemukset.

Haemme joukkoomme TARKASTUSINSINÖÖRIÄ.

Meillä pääset työskentelemään Helsingin monipuolisen rakennuskannan kanssa aina pientaloista arvorakennuksiin saakka.

Etsimme LVI-alan osaajaa valmistelemaan ja päättämään yksikössämme käsiteltävistä luvista ja lausunnoista. Lisäksi osallistut asiantuntijana rakennuslupien käsittelyyn. Asiakkaiden kanssa käytävät ennakkoneuvottelut ovat tärkeä osa tarkastusinsinöörin työtä. Tehtävääsi kuuluu myös mm. arvioida ilmanvaihto- ja kvv-työnjohtajien sekä suunnittelijoiden kelpoisuutta sekä toimittaa katselmuksia työmailla.

Olet oma-aloitteinen sekä vuorovaikutus- ja organisointitaitoinen. Katsomme eduksi hyvän kielitaidon ja monipuoliset tietotekniset taidot sekä kokemuksen rakennusten energiatehokkuuden tarkasteluista.

Tehtävän lopullinen sisältö ja palkka määräytyvät valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Tarjoamme monipuolisen näkökulman rakentamiseen, erinomaisen mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen. Meiltä saat myös ajanmukaiset työvälineet, joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Kelpoisuusehto
LVI-insinöörin (amk) tutkinto tai vastaava tutkinto teknillisessä oppilaitoksessa. Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Lisäksi edellytämme
Käytännön kokemusta rakennustyönaikaisesta LVI-alan projektityöskentelystä.

Palkkaus 3 294,34 e/kk
Työaika 36 h 45 min/vko
Palvelussuhde alkaa 01.05.2018
Sopimusala TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
rakennusvalvontapäällikkö Kai Miller, 09 310 26328, kai.miller@hel.fi, 050 060 5893 yksikön päällikkö Tomi Marjamäki, 09 310 26309, tomi.marjamaki@hel.fi, 050 576 7890

Lisätietoa
https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/kaupunkiymparisto

https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus?id=6-139-18

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa

 

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi