Tarkastuspäällikkö

Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 25.5.2018 Hae viimeistään 16.6.2018

Etsimme sinua

Tarkastuspäällikkö

Turun kaupungin rakennusvalvontaan.

Olet rakennusalan vahva osaaja ja haluat edistää hyvää rakentamista. Tehtäviisi kuuluvat rakennustyönaikaisen valvonnan kehittäminen ja koordinointi Turun kaupungissa. Johdat rakennusvalvonnan tarkastuspalveluita, tiimissäsi on yhteensä 14 henkilöä. Lisäksi osallistut itse erityissuunnitelmien käsittelyyn sekä työmaakatselmuksiin.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on rakennusalan diplomi-insinöörin tutkinto sekä hyvä tehtävään soveltuva työkokemus. Sinulla on lisäksi hyvä osaaminen erityisesti vaativien ja poikkeuksellisen vaativien rakenteiden suunnittelusta sekä niiden tarkastamisesta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän, ammattitaitoiset työkaverit ja mahdollisuuden lähteä rakentamaan tulevaisuuden Turkua. Turku 2029 -strategiassa tavoittelemme asukas- ja asiakaslähtöisyyttä, vastuullisuutta ja suvaitsevaisuutta sekä uudistumista ja yhteistyötä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennustarkastaja Reima Ojala, puh. 0500 829 048, reima.ojala@turku.fi.

Hae tehtävää osoitteessa turku.fi/rekry (työavain TKU00-61-26-18) viimeistään 15.6.2018. Kirjallisen hakemuksen voit jättää ennen hakuajan päättymistä osoitteeseen, Kaupunkiympäristötoimiala, kirjaamo, PL 355, 20101 Turku.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi