Tekninen johtaja

Kyyjärven kunta
Sijainti Kyyjärvi
Päivämäärät Julkaistu 23.3.2018 Hae viimeistään 5.4.2018

Kyyjärven kunta
TEKNISEN JOHTAJAN VIRKA
Hakuaika 5.4.2018 klo 15.00 mennessä

Kyyjärven kunta etsii vakituiseen työsuhteeseen osaavaa  ja  motivoitunutta vähintään teknillisen oppilaitoksen tai ammattikorkeakoulun rakennusalan insinöörin tutkinnon omaavaa henkilöä. Jos Sinulla on lisäksi kokemusta kunnallishallinnosta, johtamis- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kehittämismyönteisiä toimintatapoja ja olet vielä luonteeltasi sosiaalinen ja aktiivinen viestijä, olet etsimämme henkilö.

Toimiessasi teknisen toimen osastopäällikkönä tehtäviisi kuuluvat; kun nallisteknisten, tila-, kiinteistö-, huolto- ja siivouspalveluidenjohtaminen ja kehittäminen, oman toimialan talouden ja toiminnansuunnittelusta ja toteutumisesta vastaaminen. Toimit myös kunnanjohtoryhmän jäsenenä. Tehtäviisi voidaan mahdollisesti liittää myös kunnan tytäryhtiöiden toimitusjohtajuuksia, mutta toimenkuva niiden suhteen tarkentuu kokemuksesi ja ominaisuuksiesi sekä mahdollisten organisaatiomuutosten mukaan.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen TS:n mukaan. Valinnassa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakemukset osoitteeseen www.kuntarekry.fi 5. 4. 2018 klo 15.00 mennessä. Lisätietoja virasta antaa khall puheenjohtaja Jouko Huumarkangas 040 752 1272.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi