Tietomalliasiantuntija

Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 19.5.2017 Hae viimeistään 12.6.2017

Tietomalliasiantuntija, Vantaa

Tietomalliasiantuntija, Vantaa

Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä. Työllistämme tällä hetkellä noin 750 henkilöä ja vuoden 2016 liikevaihtomme oli 362 miljoonaa euroa. 

Tervetuloa mukaan digitalisoimaan rakennusalaa!

Etsimme tietomalliasiantuntijaa Vantaan toimistollemme, joka sijaitsee kauppakeskus Jumboa vastapäätä. Keväällä 2018 muutamme uuteen toimistoomme Tikkurilaan.

Nyt tarvitsemme sinua mukaan tietomallinnustiimiimme edistämään ja kehittämään työmaan tietomallintamisen käytäntöjä osana uutta tietomallinnustiimiämme. Huomaathan, ettemme ole perinteinen rakennusliike, joten toivomme ettet sinäkään liiaksi turvaudu tuttuun ja turvalliseen tekemisen malliin. Työmaat ovat lähellä sydäntäsi ja sinussa on puhtia kehittää uutta!

Liikut säännöllisesti työmaillamme ja tapaat työmaahenkilöstöämme, jotka jo innoissaan odottavat sinua. Vastaat työmaiden tietomallintamisen tuesta ja toimit sujuvasti yhteistyössä suunnittelun kanssa. Kehität projekteissa tietomallintamisen käytäntöjä sekä valmennat työmaan ohjelmistojen käyttöä sisäisesti. Osallistut niin tehokkaiden käytäntöjen kuin toimivan tietomallinnusympäristön kehittämiseen vastaten myös ohjelmistopäivitysten käyttöönotoista.

Miksi tietomallintaminen juuri Lehdossa on erityisen mielenkiintoista?

Meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus uudistaa rakentamisen käytäntöjä, sillä kaikkien neljän palvelualueemme rakentamisen tuotantoketju on omissa käsissämme: meillä on talon omia arkkitehteja, omat tietomallintavat rakennesuunnittelijat, omat tehtaat ja oma vahva tuotanto.

Meidät tunnetaan innovatiivisista vakioiduista rakentamisen ratkaisuista ja meillä on huikea kehityspolku alla. Tietomallintamisessa olemme vielä polun alkupäässä, mutta sitäkin innokkaampia oppimaan ja kehittämään kustannustehokasta tietomallintamista. Tämä on meille tärkeä juttu, kärkihanke. Konsernissamme on jo kymmeniä tietomallintamisen osaajia ja nyt haluamme hyödyntää tietomalliosaamistamme myös työmailla. Tätä vauhdittaaksemme etsimme tiimimme täydennykseksi sinua.

Näillä eväillä menestyt!

  • Sinulla on rakennusalan tutkinto ja työmaakokemusta
  • Omaat käytännön kokemusta BIM-tuesta
  • Sinulla on työmaan tietomallipohjaisten ohjelmistojen osaamista esim. TrimbleConnect (Tekla BIMsight, Tekla Field3D), Solibri
  • Tietomallintava rakennesuunnitteluosaaminen katsotaan eduksi
  • Olet ennakkoluuloton ja avoimen kiinnostunut kokeilemaan uusia tietomallintamisen ohjelmistoja
  • Kykenet pitkäjänteiseen ja sitkeään kehittämiseen innostuneella ja valmentavalla otteella!
  • Tiimityö on vahvuutesi

Miksi meille?

Viihdyt meillä varmasti, mikäli tykkäät monipuolisista työtehtävistä ja mukavista työkavereista! Työ kuitenkin vaatii myös itsenäisyyttä ja yksin työskentelyä – meillä on näitä molempia sopivassa suhteessa tarjolla. Meillä on rento meno ja matala hierarkia.

Kun mietit urakehitystäsi, voimme vakuuttaa, että meillä asiantuntemuksesi syvenee entisestään ja tuemme sinua kehittymään entistäkin rautaisemmaksi osaajaksi. Saat myös vankkaa kokemusta suurten muutosten läpiviennistä. Tehtävänkuvasi tarkentuu osaamisesi ja kokemuksesi perusteella – kerrothan siis meille mitkä seikat tietomallintamisen kehitystyössä sinua eniten innostavat!

Työaika on liukuva arkisin klo 7- 18 välillä ja töitä on mahdollista tehdä satunnaisesti myös etänä. Tehtävään kuuluu peruspalkan lisäksi tulospalkkausosa, joten voit vaikuttaa omaan ansiotasoosi. Muista luontoiseduistamme voit lukea osoitteessa lehto.fi/meille-toihin. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Joko soitellaan?

Jos saimme sinut kiinnostumaan, hae tehtävää täyttämällä lyhyt hakulomakkeemme oheisesta linkistä viimeistään 12.6.2017 mennessä (hakuaikaa jatkettu). Jätäthän yhteystietojesi ohessa palkkatoiveesi ja vapaamuotoisen CV:si, josta ilmenee tietomallinnuskokemuksesi.

Jos haluat kuulla lisää tehtävästä, ota rohkeasti yhteyttä digijohtajaamme Tiina Talvitiehen, p. 040 734 7850, tiina.talvitie@lehto.fi tai HR-asiantuntija Tanja Kanervaan, p. 040 770 8710, tanja.kanerva@lehto.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Lue myös Tiinan blogikirjoitus tietomallintamisesta täältä.

Hakuaika päättyy: 12.6.2017

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi