Tietomallikoordinaattori

Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 19.5.2017 Hae viimeistään 12.6.2017

Tietomallikoordinaattori, Vantaa

Tietomallikoordinaattori, Vantaa

Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä. Työllistämme tällä hetkellä lähes 900 henkilöä ja vuoden 2016 liikevaihtomme oli 362 miljoonaa euroa.

Tervetuloa mukaan digitalisoimaan rakennusalaa!

Haemme Lehto Groupin tuoreeseen tietomallinnustiimiimme osaavaa tietomallikoordinaattoria Vantaan toimistollemme Jumboa vastapäätä. Keväällä 2018 muutamme uuteen toimistoomme Tikkurilaan.

Olemme voimakkaassa kasvussa ja meillä on kova into kehittyä entistäkin edistyksellisemmäksi rakentajaksi! Tavoitteenamme on tehdä tietomallintamisesta projektinjohtamisen ja suunnittelunjohtamisen arkipäivää. Tietomallikoordinaattorina olet merkittävässä roolissa käytäntöjemme ja toimintatapojemme kehittämisessä. Pääset työskentelemään palvelualueidemme osaavien tekijöiden kanssa tietomallintamisen käytäntöjä edistäen.

…ja se tarkoittaa käytännössä?

Vastaat tietomallikoordinoinnista yrityksessämme eli osallistut hankkeiden tietomallintamisen tilaamiseen. Toimit laadunvarmistajana vastaten yhdistemallista ja yhteensovittamalla eri suunnittelualojen mallit yhdistemalliksi. Tuet palvelualueita tietomallintamisen hyödyntämisessä, ohjaat ja valvot tietomallintamisen etenemistä hankkeessa. Järjestät myös sisäisiä valmennuksia.

Näiden lisäksi vastaat myös tietomallikoordinoinnin kehittämisestä kehittämällä tietomallintamisen tilausohjeita ja tietomalliohjeistusta. Tehostat ja edistät tietomallintamisen käytäntöjä. Melko monipuolinen tehtävä siis!

Miksi tietomallintaminen juuri Lehdossa on erityisen mielenkiintoista?

Meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus uudistaa rakentamisen käytäntöjä, sillä kaikkien neljän palvelualueemme rakentamisen tuotantoketju on omissa käsissämme: meillä on talon omia arkkitehteja, omat tietomallintavat rakennesuunnittelijat, omat tehtaat ja oma vahva tuotanto.

Meidät tunnetaan innovatiivisista vakioiduista rakentamisen ratkaisuista ja meillä on huikea kehityspolku alla. Tietomallintamisessa olemme vielä polun alkupäässä, mutta sitäkin innokkaampia oppimaan ja kehittämään kustannustehokasta tietomallintamista. Tämä on meille tärkeä juttu, kärkihanke. Konsernissamme on jo kymmeniä tietomallintamisen osaajia ja nyt haluamme hyödyntää tietomalliosaamistamme myös työmailla.

Näillä eväillä menestyt!

– Sinulla on rakennusalan DI-/insinööri- tai arkkitehtikoulutus ja käytännön kokemusta projektityöstä
– Hallitset Solibri Model Checkerin käytön laadunvarmistuksessa
– Sinulla on kokemusta suunnitteluohjelmistoista (Tekla Structures)
– Sinulla on kokemusta suunnittelunohjauksesta
– Olet tehokas ja aikaansaava
– Oma-aloitteisuus ja reipas asenne on ”must”

Sinulla on myös hyvät sosiaaliset taidot ja osaat neuvotella tavoitteidesi saavuttamiseksi. Tietomallin jalkauttaminen kaikkeen toimintaamme on suuri muutos ja vaatii sinulta sinnikkyyttä ja toisaalta myös kärsivällisyyttä. Ymmärrät mitä aito tiimityö on ja osaat toimia joustavasti. Olisi myös mahtavaa, mikäli sinulla olisi kokemusta tietomallipohjaisesta määrä- ja kustannuslaskennasta.

Miksi meille?

Viihdyt meillä varmasti, mikäli tykkäät monipuolisista työtehtävistä ja mukavista työkavereista! Työ kuitenkin vaatii myös itsenäisyyttä ja yksin työskentelyä – meillä on näitä molempia sopivassa suhteessa tarjolla. Meillä on rento meno ja matala hierarkia.

Kun mietit urakehitystäsi, voimme vakuuttaa, että meillä asiantuntemuksesi syvenee entisestään ja tuemme sinua kehittymään entistäkin rautaisemmaksi osaajaksi! Saat myös vankkaa kokemusta suurten muutosten läpiviennistä.

Työaika on liukuva arkisin klo 7- 18 välillä ja töitä on mahdollista tehdä satunnaisesti myös etänä. Tehtävään kuuluu peruspalkan lisäksi tulospalkkausosa, joten voit vaikuttaa omaan ansiotasoosi. Muista luontoiseduistamme voit lukea osoitteessa lehto.fi/meille-toihin. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Joko soitellaan?

Jos saimme sinut kiinnostumaan, hae tehtävää täyttämällä lyhyt hakulomakkeemme oheisesta linkistä 12.6.2017 mennessä (hakuaikaa jatkettu). Jätäthän yhteystietojesi ohessa palkkatoiveesi ja vapaamuotoisen CV:si, josta ilmenee tietomallinnuskokemuksesi.

Jos haluat kuulla lisää tehtävästä, ota rohkeasti yhteyttä digijohtajaamme Tiina Talvitiehen, p. 040 734 7850, tiina.talvitie@lehto.fi tai HR-asiantuntija Tanja Kanervaan p. 040 770 8710, tanja.kanerva@lehto.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Lue myös Tiinan blogikirjoitus tietomallintamisesta täältä.

Hakuaika päättyy: 12.6.2017

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi