Avoimet työpaikat Kalliosuunnittelu Rockplan Ltd Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Tietomallintaja

ROCKPLAN on tunneleiden ja kalliotilojen suunnittelun johtava konsulttitoimisto. ROCKPLAN palvelee rakennesuunnittelun erikoisosaajana erikoisalueena maanalaiset tilat ja suojatekniset rakennukset.

Yhtiön toiminnan laajentuessa etsimme
vakituiseen työsuhteeseen

TIETOMALLINTAJAA

rakennesuunnittelu toimialalle

Haluatko olla mukana rakentamassa huippujengiä kasvavaan rakennesuunnitteluosastoomme?

Tarjoamme tietomallintajan tehtäviä merkittävien ja mielenkiintoisten rakennesuunnitteluprojektien parissa kilpailukykyisine henkilöstöetuineen. Käytössäsi on nykyaikaiset tietokoneohjelmat ja laitteet. Saat työssä vahvaa tukea muilta suunnittelutiimin jäseniltä.

Tulet toimimaan projekteissa tietomallintajana suunnittelijoiden kanssa. Tehtävä tarjoaa hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet tietomallintamisen alalla.

Edellytämme hakijalta suunnitteluassistentin, rakennuspiirtäjän, insinöörin tai muuta vastaavaa rakennusteknisen alan koulutusta. Edellytämme Tekla Structures ja Auto Cad -ohjelmistojen osaamista. Arvostamme yhteistyökykyä ja kokemusta vastaavista tehtävistä.

Rockplanin toimisto sijaitsee Pasilassa, rautatieaseman läheisyydessä.

Tarjoamme hyvät työsuhde-edut, jotka muodostuvat Sesam-ryhmäeläkkeestä, Extra-terveysturvavakuutuksesta, laajennetusta työterveyshuollosta, koulutusmahdollisuuksista, lounasedusta ja kuntosalin vapaasta käyttömahdollisuudesta.

Työsuhdetta koskeviin tiedusteluihin vastaa toimialapäällikkö Samuli Ojanperä puh. 040 702 1501.

Kirjalliset hakemukset, CV:n ja palkkatoiveen pyydämme toimittamaan viimeistään 12.2.2018 klo 12.00 osoitteeseen: Kalliosuunnittelu Oy Rockplan Ltd, Asemamiehenkatu 2, 00520 Helsinki tai
samuli.ojanpera@rockplan.fi

Rakennuslehden pääuutisia