Tule osaksi korjausrakentamisen kasvavaa osaajajoukkoa Rambollille!

Ramboll Finland Oy
Sijainti Jyväskylä, Tampere, Vaasa
Päivämäärät Julkaistu 15.1.2021 Hae viimeistään 28.2.2021

Tunnistatko itsessäsi ratkaisijan asenteen ja uutta kohti kulkevan ajattelun? Jos tunnistat, toivotamme sinut tervetulleeksi korjausrakentamisen osaajiemme joukkoon!

Rambollin Kiinteistöt & Rakentaminen -toimiala on noin 700 henkilön organisaatio. Toimialan yksi alati kasvavista liiketoiminta-alueista on korjausrakentaminen. Kansallisesti meillä on n. 150 korjausrakentamiseen erikoistunutta asiantuntijaa, jotka toimivat poikkitieteellisesti hankkeissamme ratkoen tilaajiemme haasteita. Uutena kollegana olet osa yli 40 hengen yksikköämme. Yksikkömme toimipisteet sijaitsevat Vaasassa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa.

Rambollissa pääset käyttämään luovuuttasi ja kehittämään huippuosaamistasi. Merkityksellisyys asuu aidosti työssämme ja jokaisessa projektissa. Säätiöomisteisessa yrityksessä pääset edistämään kestävää tulevaisuutta avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä. Monialaisena suunnittelu- ja konsultointiyrityksenä parannamme yhteiskunnan toimintaa kestävästi sekä Suomessa että maailmalla.

Haemme motivoituneita ja korjausrakentamisesta kiinnostuneita osaajia kollegoiksemme. Oletko se sinä? Lue lisää ja hae, tai ole suoraan yhteydessä yksikönpäällikköön, Heidi-Johanna Jokelaiseen puh. 044 5363055.

Osastopäällikkö, korjausrakentaminen ja tutkimukset (Jyväskylä)

Katso lisää ja hae tehtävää >

Projektipäällikkö, korjausrakentaminen ja tutkimukset (Vaasa)

Katso lisää ja hae tehtävää >

Rakennesuunnittelija, korjausrakentaminen ja tutkimukset (Tampere ja Jyväskylä)

Katso lisää ja hae tehtävää >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi