Tuotantojohtaja / työpäällikkö

Hausia Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 4.12.2020 Hae viimeistään 25.12.2020

Hausia on espoolainen asuntorakentamiseen erikoistunut toimija. Kaikki kohteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Tällä hetkellä meillä on rakenteilla 700 asuntoa. Meillä pääset johtamaan mielenkiintoisia hankkeita huipputiimin kanssa, vahvasti kasvavassa organisaatiossa.

Nyt etsimme Tuotantojohtajaa / työpäällikköä vahvistamaan huippuammattilaisten tiimiämme! Tulet työskentelemään johtoryhmässä, vastaamaan hankkeiden talous- sekä aikataulujohtamisesta, olemaan vastuussa teknisen toteutuksen etukäteissuunnittelusta ja hankesuunnittelusta sekä urakoitsijoiden valinnasta.

Tehtävässä menestymiseen vaaditaan soveltuvaa koulutusta (DI, RI) sekä vahvaa tuotantotaustaa ja kokemusta hankintojen valmistelusta. Lisäksi hallitset vaativien asuntorakentamisen projektien johtamisen. Omaat myös erinomaiset esimiestaidot sekä vastuuntuntoisuus ja paineensietokyky ovat vahvuuksiasi.

Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja asuntorakentamisen näköalapaikalla. Ammattitaitoisen ja yhteistyökykyisen tiimin tueksi sekä kilpailukykyisen palkkauksen etuineen.

Hae osoitteessa rekry.hausia.fi
Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Testaa sopisitko tähän tehtävään

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi