Tuotantopalveluinsinööri ja kustannusinsinööri

Sijainti Vaasa
Päivämäärät Julkaistu 30.6.2017 Hae viimeistään 9.7.2017

TÄSSÄ ON TYÖNJOHTAJA
JOKA VALVOI TYÖMAATA
JOTA TEHTIIN HUOLELLA
JOKA NOUSI PYSTYYN
JOKA SAATIIN VALMIIKSI
JOKA SEISOO YLVÄÄNÄ
JOKA PALVELEE IHMISIÄ
JOTKA ELÄVÄT TALOSSA
JONKA RAKENSI LEMMINKÄINEN

ETSIMME VAASAAN TALONRAKENTAMISEEN

TUOTANTOPALVELUINSINÖÖRIÄ

Tehtäviisi kuuluvat aikataulujen laadinta ja seuranta, kustannusohjaus, hankintojen valmistelu sekä työmaan laadunhallintaan liittyvät tehtävät. Toimit talonrakentamisen hallinnossa erilaisissa tuotantoa avustavissa tehtävissä.
Sinulla on tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus, voit olla myös vastavalmistunut tai valmistumassa oleva. Työmaan aikataulullinen, tuloksellinen, laadullinen ja määrätietoinen työskentely ovat vahvuuksiasi. Arvostamme asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyvää tietoteknistä osaamista.
Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuspäällikkö Pasi Juurakko, p. 040 771 4620

KUSTANNUSINSINÖÖRIÄ

Toimit vastuullisena osana laskentatiimissämme. Osallistut omien ja urakkakohteiden määrä- sekä kustannuslaskentaan. Lisäksi osallistut tarjousten kyselyihin sekä työmaiden tavoitearvioiden laadintaan.
Sinulla on tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen määräja kustannuslaskennasta. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä nykyaikaisten tietoteknisten laitteiden ja -järjestelmien hallintaa.
Lisätietoja tehtävistä antaa laskentapäällikkö Jaakko Eväsoja, p. 050 447 7672

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 9.7.2017 mennessä osoitteessa www.lemminkainen.fi/tyopaikat

Lemminkäinen on vaativan infrarakentamisen ja talonrakentamisen osaaja Pohjois-Euroopassa ja yksi markkina-alueensa suurimmista päällystäjistä. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja 4 700 ammattilaisemme kanssa kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa. Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja ja urakehitysmahdollisuuksia rakennusalan huippuammattilaisille ja sellaisiksi haluaville.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi