Tuotekehitysinsinööri

Metsä Group
Sijainti Espoo tai Lohja
Päivämäärät Julkaistu 30.6.2017 Hae viimeistään 6.8.2017

Metsä Wood

Metsä Wood tarjoaa kilpailukykyisiä ja ympäristöystävällisiä puutuotteita rakentamiseen, teollisuuteen sekä jakelijakumppaneille. Tuotteet valmistetaan korkealaatuisesta ja uusiutuvasta pohjoisesta puuraaka-aineesta. Metsä Woodin liikevaihto vuonna 2016 oli 0,5 miljardia euroa, ja se työllistää noin 1 500 henkilöä. Metsä Wood on osa Metsä Groupia.

Tehtävän kuvaus

Tervetuloa kehittämään puurakentamista Metsä Woodiin! Tarvitsemme Sinua puurakenteiden ja niiden suunnitteluohjelmistojen kehitystehtäviin kansainvälisessä organisaatiossamme.

Metsä Wood on edelläkävijä modernien puurakenteiden kehittäjänä. Olennainen osa tuotteidemme myyntiä ovat edistykselliset rakenneratkaisut ja laadukkaat suunnittelutyökalut. Kehittämiämme rakenteita ovat mm. Kerto® Ripa välipohjat ja suunnitteluohjelmista Finnwood® rakennemitoitusohjelma, jolla on yli 45 000 käyttäjää kymmenessä eri maassa. Lisäksi laajennamme työkaluvalikoimaamme rakennemallinnusta tukevilla BIM (Building Information Modelling) -objekteilla.

Tehtävässäsi vastaat puurakenteiden kehittämisestä ja erilaisten ohjeiden laatimisesta. Olennainen osa työtäsi on myös suunnitteluohjelmistojen ja BIM -objektien kehittäminen sekä ohjelmien ylläpito- ja tukitehtävät. Sijaintipaikkakuntasi on joko Espoo tai Lohja.

Edellytykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (rakennusalan diplomi-insinööri tai insinööri). Arvostamme aikaisempaa kokemustasi rakenteiden suunnittelusta, ohjelmistojen kehitys- ja ylläpitotöistä sekä BIM -työkaluista. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyötaitoinen tekijä, jolla on valmiuksia toimia kansainvälisessä ympäristössä. Sinulla on hyvä kirjallinen ilmaisutaito sekä sujuva englannin kielen osaaminen.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Jouni Hakkarainen, T&K Johtaja, p. 050 598 9611, torstaina 22.6.2017 klo 8-13 ja keskiviikkona 28.6.2017 klo 13-16 tai jouni.hakkarainen@metsagroup.com.

Hakeminen

Lähetä työhakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta 6.8.2017 mennessä.

Hae tästä

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi