Tuotepäällikkö

Lujabetoni Oy
Sijainti Hämeenlinna tai pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 25.8.2017 Hae viimeistään 14.9.2017

Lujabetoni kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Lujabetoni on Suomen kolmanneksi suurin betoniteollisuusyritys, jossa työskentelee yli 600 lujaa ammattilaista. Kilpailukykymme perustuu vahvaan betoniosaamiseen, omaan tuotekehitykseen ja tehokkaaseen toimintaan. Lujabetonilla on 22 tehdasta Suomessa, kolme Ruotsissa ja kolme Venäjällä. www.lujabetoni.fi

 

Tule vaikuttamaan uutuustuotteemme markkinoille viemiseen!
Tarjolla näköalapaikka vakavaraisessa ja kasvavassa Lujabetonissa.

HAEMME SALAISELLE UUTUUSTUOTTEELLEMME

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

Tuomme loppuvuoden aikana Suomen markkinoille välipohjarakentamisen mullistavan betonielementtituotteen, joka tuo asiakkaidemme käyttöön ylivertaisen helpon ja kustannustehokkaan rakentamisen konseptin. Vastaat tämän konseptin asiakastietoisuuden lisäämisestä yhdessä toimivan johtomme kanssa sekä johdat tuotteen käyttöönottoa pian alkavien pilottiprojektien kautta. Jatkossa toimit tuotteen myynnin tukena ja erikoisasiantuntijana normaaleissa toimitusprojekteissa niin kerrostalo- kuin toimitilarakentamisen puolella.

Olet oma-aloitteinen ja aikaansaava. Motivoidut itsenäisestä työskentelystä asiakkaiden kanssa sekä toimit uutuustuotteemme asiakastiimin kokoavana voimana. Verkostoituminen on sinulle mieluisaa, olet vakuuttava vuorovaikutustilanteissa ja kykenet tuloksekkaaseen myyntityöhön.
Ymmärrät rakentamisen tekniikkaa hyvin ja pystyt paneutumaan teknisiin ongelmiin detaljitasolle saakka. Sinulla on joko rakennusalan tai kaupallisen alan koulutus. Kokemus betoniteollisuuden tai muun rakennusmateriaaliteollisuuden myyntitehtävistä on eduksi. Pystyt tulevaisuudessa myös kansainväliseen toimintaan englanniksi.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden osallistua elementtirakentamisen kehittämiseen isoimmalla harppauksella vuosikymmeniin, yhdessä asiakkaiden kanssa. Pääset henkilönä kehittymään erinomaiseksi betoniosaajaksi dynaamisessa ja kilpailukykyisessä perheyrityksessä. Toimipisteesi sijaitsee Hämeenlinnassa tai pääkaupunkiseudulla.

Kerromme vielä salaisesta tuotteestamme Sinulle lisää, kun hakuprosessi etenee kohdallasi.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Mikko Isotalo 044 585 2305 ja elementtiyksikönjohtaja Kari Turunen 044 585 2482.

Hakemukset pyydämme lähettämään 14.09.2017 mennessä kari.turunen@luja.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi