Työmaapäällikkö / vastaava työnjohtaja

Sijainti Etelä-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 2.3.2018 Hae viimeistään 15.3.2018

Vahvistamme työnjohtoamme

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖ / VASTAAVA TYÖNJOHTAJA

Haemme nyt joukkoihimme ammattiylpeydellä varustettua kokenutta infra-alan ammattilaista tai sellaiseksi tosissaan aikovaa tuoreempaa tekijää. Toimit itsenäisessä roolissa vastaten työmaiden johtamisesta tehokkaasti ja taloudellisesti nykypäivän työkaluja apuna käyttäen. Esimiehenä vastaat myös aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteista, tukenasi on kokenut organisaatiomme. Työkohteemme sijaitsevat pääasiassa Etelä-Suomessa.

Odotamme sinulta:
– Rakennusmestarin tai -insinöörin tutkintoa
– Useamman vuoden kokemusta työmailta
– Soveltuvat tietotekniset taidot
– Eduksi katsomme mahdollisen l-lk betonityönjohtajan pätevyyden

Tarjoamme maanrakennusalan näköalapaikan vakavaraisessa ja hyvämaineisessa perheyrityksessä. Organisaationa olemme notkea ja toimintamallimme on suoraviivainen. Raportoit tehtävässäsi työpäällikölle.

Hakemukset liitteineen palkkatoivomuksen kera 15.3.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@tieluiska.fi. Täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Jere Kuuras, puh. 040 536 0741 tai jere.kuuras@tieluiska.fi

Hyvinkään Tieluiska Oy on yli 40-vuotisen historian omaava suomalaisomisteinen perheyritys, joka työllistää jo yli 100 maa- ja viherrakennusalan ammattilaista. Toteutamme erilaiset maanrakennusurakat, kunnallistekniset hankkeet, tieurakoiden viimeistelytyöt sekä talokohteiden maanrakennustyöt. Valikoimassamme on myös massastabiloinnit ja emulsiokylvöt. Viherrakentajana olemme erikoistunut suurempien ja julkisten hankkeiden toteutuksiin sekä virkistysalue- ja urheilupaikkarakentamiseen. Yrityksemme tunnetaan myös laadukkaan kasvualustan tuottajana – oma Torpanpiha® multamme valmistetaan multa-asemillamme Espoossa ja Vantaalla.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi